Skip to main content

Köylüleri dinliyorlar

Muş Haber Fotoğrafı

Saadet Partisi Muş İl Teşkilatı “Köylümüzü Dinliyoruz” anket çalışmasının Muş merkez ve merkez ilçelere bağlı tüm köylerde gerçekleştirildiği ve yaklaşık 7 bin 500 köylü ile birebir anket yapıldığı açıklandı. SP Genel Merkezinin koordinesiyle bütün il ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla ülke genelinde gerçekleştirilecek dev projede, bu sefer siyasetçiler değil halk konuşmasına fırsat tanındı.
Anket çalışmasındaki görüş noktalarına yönelikte bu çalışma sırasında herhangi bir siyasi tercih sorusunun da yer almadığını ifade eden SP Muş İl Başkan Yardımcısı Şerafettin Balkaya, amaçlarının toplumun değişik kesimlerine ulaşarak sıkıntılarını tespit etmek olduğunu söyledi.
“Saadet Türkiye’yi Dinliyor” projesi çerçevesinde ülke genelinde toplam 2 milyon kişi ile anket yapılacağı ifade edilirken çalışmalar kapsamında Muş merkez ve merkez ilçelere bağlı tüm köylerde vatandaşlarla bir araya gelinerek anket çalışması yapıldığı belirtildi.
Proje çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Muş İl Başkan Yardımcısı Şerafettin Balkaya, “Bu Türkiye siyasi tarihinin bugüne kadar ki, en büyük birebir alan çalışmasıdır. İl ve ilçe teşkilatlarımız proje çalışmaları kapsamında şu anda bunun için seferber olmuş durumdadır. İl ve ilçe teşkilatlarımız, bu çalışma için seferber olmuş, gerekli gayreti göstermişlerdir. Çalışmalarından ötürü tüm teşkilat yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.
“Köylümüzü dinliyoruz” anket çalışmasının geçtiğimiz Pazar gününden itibaren Muş merkeze ve merkez ilçelere bağlı tüm köylerde gerçekleştirildiğini ve yaklaşık 7 bin 500 köylü ile birebir anket yapıldığını, yaklaşık 10 bin adet broşür dağıtıldığını belirten SP Muş İl Başkan Yardımcısı Şerafettin Balkaya, “Bu çalışma, Türkiye’de 35 binin üzerinde bütün köylerinde yapıldı. Saadet Partili il ve ilçe teşkilatlarımızın oluşturduğu ekipler tarafından bütün köylere gidildi. 9 Mayıs 2010 Pazar günü akalan köylerimize yapılacak olan son ziyaretlerin ardından “Saadet Partisi Köylüyü Dinliyor” anket çalışmamız tamamlanacak. Anket çalışmalarımızda köylerde yaşayan insanlarımıza sıkıntılarını ve taleplerini ortaya koyacak soruları yönelttik ve şimdi arkadaşlarımız ile birlikte sonuçlarını kısa sürede kamuoyu ile paylaşmak için çalışıyoruz Bu anket çalışmamızın Ülke geneli Genel merkez bünyesinde olan çalışma boyutumuz 500 bin esnaf, 500 bin genç, 500 bin kadın ve 500 bin de köylüyü kapsamaktadır.1 aylık süre zarfında 2 milyon kişi ile birebir anket yapılacak. Halkın sorunlarını ve taleplerini dinlemeyi amaçlayan anketlerin sonuçları, Haziran ayı içerisinde kamuoyuna açıklanacaktır” diye konuştu.

 Muş`un Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 37 bin 886 olarak açıklandı.

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart ayı sonu itibarıyla 37 bin 886 oldu.…

Tescilli Muş Lalesi’ne büyük ilgi

Muş’ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141…

Muş Havalimanı, Mart Ayında 35 Bin 961 Yolcu Ağırladı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı, geçen ay gerçekleşen iç hat yolcu trafiğiyle büyük bir…

Eğitim Haberleri

Liseler arası bilgi yarışmasında birincisi EML öğrencileri

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 9. sınıf öğrencileri Fatih Kandemir ve Muhammed…

Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 2.lik

Muş Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yetenekli öğrencisi İlayda ÇAMTOSUN, Erzurum’da düzenlenen Genç…

Üniversite öğrencileri fosil incelemesi yaptı

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Okulöncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin “Erken Çocukluk Dönemi Çevre…

Kültür Sanat Haberleri

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Behzat Yel’in yeni şiir kitabı

Yazar ve şair Behzat Yel’in ilk şiir kitabı “Bir Soluk Nefes”, Liz Yayınları…

Arşın Mal Alan Opereti Sahnelendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü repertuvarındaki Azerbaycanlı besteci…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri