Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevlileri köylerde ve okullarda sporcu seçme çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin en önemli kayakçılarının yetiştiği Muş’tan yeni kayakçıların çıkması için alt yapı çalışmaları başlatıldı.
Bu kapsamda ilk etapta 150 sporcu belirleyen görevliler bunlarında arasında seçmeler yaparak toplamda 32 öğrenci seçerek eğitim çalışmalarına zaman kaybetmeden start verecek.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Kuzey Disiplini dalında 27-28 Nisan 2010 tarihlerinde İlimiz Belde ve köylerde bulunan okullarımızda yapılan sporcu taramalarında 50 kız öğrenci ve 100 erkek öğrenci seçilmiştir. Bu öğrenciler arasında 12 Mayıs 2010 tarihinde yapılan seçme sonucunda 16 Erkek – 16 Kız öğrenci sporcu seçilmiştir.
Muş`un Sesi Gazetesi
Muşlu Forvet Ömer Çetinbaş İstanbul Bulvarspor ile…
Ocak 12, 2025 5:06 PM