Skip to main content

Tazminat sözleşmesi 575 TL

Muş Haber Fotoğrafı

  Belediye Başkanlığı Meclis Salonu´nda Belediye ile Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş´a gelen Bem-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Memur Sen İl Başkanı Fehmi Kuzey Vurar, Bem Bir Sen Muş İl Başkanı Güven Yalvarıcı, Bem Bir Sen İşyeri Temsilcisi Maşallah Çiftçi, sendika üyeleri ve belediye çalışanlarının katıldığı imza töreninde belediyede görev yapan 52 personeli yakından ilgilendiren bir karar alındı.

Sözleşme bedelinin 575 TL olarak belirlendiği imza töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Feyat Asya,  Bem-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ve törene katılanlara teşekkür etti. 575 TL tazminat bedelinin çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulunan Asya, sözleşmenin belediye ve personellerin haklarının korunması düsturuyla imzalandığını vurguladı.

Asya konuşmasında: Belediyede çalışmak diğer kurumlarda çalışmaktan biraz farklıdır. Peygamber Efendimizin, en hayırlınız insanlara faydalı olanınızdır düsturuyla bizden hizmet bekleyen insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz.

Bu anlamda kendi memleketimizin yolunu, kaldırımını, temizliğini yaparak hem halkımıza hizmet ediyoruz hem de vermiş olduğumuz emeğin karşılığını alıyoruz. Dolayısıyla çalışanların emeklerinin karşılığını hakkıyla vermek için gayret sarf ediyoruz. Bugün sosyal denge sözleşmesini belirlerken de sizlerin hakkını savunurken kurumun da menfaatini düşünerek hareket etmek zorunda kalıyoruz. Bunları göz önünde bulundurarak 2016 yılı sosyal denge tazminatını 575 TL, yemek yardımını da 260 TL olarak belirledik. Rabbim hayırla kullanmanızı nasip etsin.

Bu sözleşmemizin her iki tarafı için hayırlar getirmesini temenni ederim dedi.   Çok daha faydalı hizmetler sunacağından eminim İmzalanan sözleşmenin hayırlara vesile olmasını dileyen Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Yardımcısı Medeni Sevinç ise Belediye Başkanı Feyat Asya ve tüm taraflara teşekkür etti. Sevinç yaptığı konuşmada: Memur kardeşlerimizin sosyal denge sözleşmesi için Muş´a geldik. Belediyenin imkânları dâhilinde bir ücret belirledik. Başkanımızın iyi niyetinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Muş için çok daha faydalı hizmetler sunacağından eminim.

Başkanımızla gerekli görüşmeleri yaptık. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bizler için buraya kadar gelen Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ederim. Aynı şekilde Belediye Başkanımıza sözleşmemizdeki katkıdan sonsuz şükranlarımı sunarım. Söz konusu sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından Başkan Asya ile Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Sevinç´in imzalarıyla sosyal denge sözleşmesi hayata geçirilmiş oldu. Başkan Asya, imzaların atılmasının ardından konuklarına hediyelerini takdim etti.

Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri