Skip to main content

Duble yol çalışmaları başladı..

Muş Haber Fotoğrafı

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Muş-Bitlis karayolunda duble yol çalışmalarını sürdürüyor. Güzergahta seyir eden sürücülerin yol yapım çalışmalarının olduğu bölgede daha dikkatli olmaları gerekir.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri Muş-Bitlis Karayolunda duble yol çalışmalarına başladılar. geçen yıl yapılan duble yol çalışmalar Güroymak sınırına kadar tamamlanmıştı. Şeker Fabrikasından Hasköy ilçesine kadar olan bölümde başlatılan duble yol çalışmalarının tamamlanmasından sonra ulaşımın daha rahat bir şekilde sağlanacağı kaydediliyor.

Yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüldüğü bölgede ekipler, dolgu ve alt yapı malzemeleri için bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Duble yol çalışmalarının tamamlanmasından sonra Muş-Bitlis karayolunun çok geniş ve sürücüler için uygun bir hale geleceği bildirildi.

Karayollarının başlatmış olduğu çalışmalardan memnun olduklarını belirten sürücüler, daha kaliteli ve daha geniş yollarda araç kullanmaktan memnun olduklarını vurguladılar. Karayolları 11 Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan bölünmüş yol yapımı çalışmaları sürüyor. 2008 yılı içerisinde 19 km yol yapımı gerçekleştirilecek olan ekipler Şeker Fabrikasından Hasköy ilçesine kadar olan bölümde çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan çalışmalar olduğu için herhangi bir rahatsızlık duymadıklarını belirten sürücüler ise, “biz çalışmalardan hiçbir zaman rahatsızlık duymadık. Yeter ki sürücüler karşılıklı olarak dikkatli olsun. Yapılan yollar bizim için hizmettir. Biz daha iyi daha rahat yollarda araç kullanmak istiyoruz” dediler.

2008 yılında gerçekleştirilecek olan yatırımlara önem veren Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, “Bölge Müdürlüğümüz tarafından başlatılan bölünmüş yol yapımı çalışmalarına başlandı. 2008 yılı içerisinde 19 km yol yapımı gerçekleştirileceğiz. Yapım aşamasında olan bölgeler ise Hava alanı yolu ve karayolları sınırları içinde olan köprülü kavşaklar ve ana yolların bakım ve onarımı olacak” dediler.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri