Skip to main content

Ara sokaklarda kaldırım çalışmaları yapılıyor.

Muş Haber Fotoğrafı

75. Yıl Caddesi güzergahında kaldırım çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri kentin ana caddelerinden sonra ara caddelerinde de modern kaldırımlar yapıyor. Belediye yarım kalan kaldırım çalışmalarını imkanlarını zorlayarak sürdürüyor. Çeşitli bölgelerde kaldırım çalışmalarını sürdüren ekipler 75. Yıl Caddesinde de kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. bordür döşemelerini, oluk taşı döşemelerini ve kilitli parke taşı döşemelerini tamamlayan ekipler, kısa sürede boyama çalışmalarına başlayacak.

Geçen yıl Öğretmen evi, Endüstri Meslek Lisesi, Çocuk Şube Müdürlüğü gibi önemli kurumların bulunduğu güzergahta kaldırım çalışmaları yapan belediye bu yıl aynı güzergahın karşı tarafında bulunan Muş Lisesi, Yavuz Selim gibi okulların bulunduğu yolda da kaldırım çalışmaları yaptı.

Kaldırım çalışmaları hakkında Gazetemize açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Necmettin Dede, bir şehrin modern görünüme kavuşması için yol ve kaldırım sorununu tamamen gidermesi gerektiğine işaret etti. Dede, imkanların elvermesi halinde şehir merkezindeki tüm yolların asfaltlanması ile kaldırımların modern hale getirilmesi için projeler üreteceklerini söyledi. Belediyenin darboğazda olduğunu ancak buna rağmen çalışmalarını kentin çeşitli bölgelerine yaydığını ifade eden Dede, geçen yıl başlatılan çalışmaları bu yıl tamamlayabildiklerini bunda da en önemli etkenin maddiyat olduğunu ifade etti.

İlin gelişmesi ve güzelleşmesi için kaldırımların mutlak suretle yapılması gerektiğini düşündüklerini ve bu doğrultudan yola çıktıklarını kaydeden Dede, “İstasyon Caddesinde yapmış olduğumuz kanal kapatma ve kaldırım çalışmalarının kente ayrı bir hava verdiğini gördük. Aynı çalışmanın Cumhuriyet Caddesinde de yapılmasına karar verdik. Ana ve ara sokaklardaki tüm kaldırımları kilitli parke taşı döşemesi ile yapmak istiyoruz. Ancak belediyenin maddi durumu bunu hayata geçirmeye elverişli değil. burada yüzlerce öğrencimiz eğitim görüyor. Kentin de en yoğun bölgelerinden birisi. Haliyle kaldırımların yeniden yapılması gerekiyordu” diye konuştu.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 680 PERSONEL ALACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 680 sözleşmeli…

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri