İl Temsilcimiz Özmuş spor kulüp yönetimi ve sporcularından oluşan kafile dün grup maçlarının oynanacağı yer olan Diyarbakır’a uğurlandı. Şehir merkezinde oluşturulan konvoyun ardından kendisine yapılan ziyaret sonrasında Vali Bektaş kafileye başarı dileklerinde bulunarak takımın içerisinde bulunduğu maddi sıkıntıların birinci gruptan başarı ile dönülmesi halinde çözüme kavuşturulacağını söyledi.
Vali Bektaş kendine yapılan ziyaret esnasında il temsilcimiz olan Özmuş spor kafilesine başarı dileklerinde bulundu.
Diyarbakır’da Cuma ve Pazar günü Tunceli Munzur Koleji ve Bitlis’in Tatvan Spor takımları ile oynanacak olan grup maçları öncesi Şeker Fabrikasındaki kampı sonlandırarak grup merkezine doğru hareket eden kafile yolculuk öncesi ilk olarak şehir merkezine konvoylar eşliğinde giriş yaptı.
Oluşturulan konvoyun ardından İl futboluna göstermiş olduğu duyarlılığı sonucu Muş’un yeniden yükselişine yönelik ilk adım noktası olan Vali Erdoğan Bektaş il temsilcimiz Özmuş spor kulüp yönetimi ve futbolcular tarafından ziyaret edildi.
Valilik önünde kendisine yapılan ziyarette futbolcularla bir araya gelen Vali Bektaş Muş’un bu noktada da var olması gerektiğini belirterek yaşanan sıkıntıların birinci grup maçlarının ardından çözüme kavuşturulacağını müjdeledi.
Vali Bektaş futbolculara bu sorumluluğun farkında olmaları gerektiğine dikkat çekerek tüm kulüp yönetimi ve futbolculara başarılarınızın devamını bekliyoruz dedi.
ÇİFTÇİ: “BİZE İNANANLARA TEŞEKKÜR GÜNÜ GELDİ”
Özmuş spor takımını kurulduğu ilk günden bu zamana gelinen bu noktaya kadar sırtlayarak kulüp yönetimi ile yapmış olduğu çalışmalar sonucu lig bitiminde şampiyonlukla buluşturan Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Çiftçi grup maçlarına gidişattaki bu günü sabırsızlıkla beklediklerini kaydetti.
Kulübe 45 günlük kamp yeri hazırlayarak Şeker Fabrikası kapılarını açan Fabrika Müdürü Cumhur Mehmet Demirtaş’a Muş halkı adına teşekkürlerini sunan Başkan Çiftçi, fabrika müdürümüz bizleri fazlasıyla ihya etmiştir. Fabrika müdürümüz Demirtaş’a buradan Muş halkı adına minnet ve şükranlarımızı iletiyor göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyoruz dedi.
Başkan Çiftçi konuşmasında, Sayın Valimizle birlikte bizlere yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Necmettin Dede’de bütçe oluşturma noktasında kulübümüze katkı sunmuştur. Belediye Başkanımız Necmettin Dede’ye de kulüp yönetimi olarak teşekkürü borç biliyoruz. Burada altını çizerek belirtmek istediğim şey sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’ın bir şeyler yapabilmek adına olan istek ve arzusu bizleri bu yolda daha da şevklendirmiştir. Sayın Valimizin il adına olması gerekler arasında gösterdiği profesyonel lige ulaşmak inşallah bu yıl hayırlısı ile ilimize nasip olacak ve buda sayın Valimizin Muş’ta Muş halkının unutulmazları arasında yer alacaktır dedi.
Diyarbakır’da yapılacak olan grup maçlarını İl geneli kamu oyu içerisinde farklı yönde çalışma sergileyen ve destek olmak yerine köstek olmayı tercih edenlerin asılsız iddilarına cevap günü olarak gösteren Başkan Çiftçi, bizler her zaman hesap vermeye hazırız. Kulüp olarak yapmış olduğumuz hiçbir çalışmamıza şaibe katmadık. Bugün bizlere inananlara sunacağımız başarı günüdür. Rakip takımlarımızı yenip Birinci grup şampiyonluğunu bu insanlarımıza armağan edeceğiz. Bizlere inanan ve güvenenlere kulüp yönetimi ve sporcular adına teşekkürlerimizi iletiyorum şeklinde konuştu.
Günaydın Muş Gazetesi