Skip to main content

İşitme engellilere prim dopingi.

Muş Haber Fotoğrafı

İşitme Engelliler Futbol Liginde ilimizi temsil eden ekibin ligde kalması halinde prim verileceğini kaydeden Valilik, 4 maçtan 3’ünü alan futbol takımına primlerini teslim etti. Ligde kalmaları halinde kendilerine prim verileceğini duyan İşitme Engelliler Futbol Takımı, 4 maçtan 3’ünü alarak ligde kalmayı başarıp primi kaptılar.
Son 4 maçın üçünde de galip gelen İşitme Engelliler Futbol Takımına, Vali Özçimen tarafından verilen prim sözü yerine getirildi. İşitme engelliler futbol takımına, kümede kalmaları halinde prim vereceğini söyleyen Vali İbrahim Özçimen tarafından prim verildi. Yoğun programı nedeni ile sporcularla bir araya gelemeyen Özçimen’in yerine, Vali Yardımcısı Okan Leblebicier katıldı.

Vali İbrahim Özçimen’nin yoğun olduğundan dolayı katılamadığını belirten Leblebicier, “Sayın Valimiz adına burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Çünkü ilimizi temsil eden sporcu arkadaşlarımla birlikteyim. Bizleri en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Bundan dolayı da sizlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Sporcularla tek tek ilgilenen Vali yardımcısı Leblebicier, verilen talimatlar doğrultusunda sporculara her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.
Öte yandan, Vali İbrahim Özçimen tarafından ligde kaldıkları için primlerini almaya gelen sporcular ise, teknik hocalarının vasıtası ile Vali Yardımcısı Leblebicier’e teşekkür etmeyi de ihmal etmediler. 1. ligden düşmelerinin an meselesi olduğunu söyleyen teknik hoca ise “valimiz tarafından kendilerine pirim verileceğini duyunca çok iyi oynamaya başladılar. Birden performansları arttı. Bir nevi sayın valimiz tarafından verilen pirim onları motive etti” şeklinde konuştu.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Muş’ta Çiriş Otu Ekonomisi Dağlardan Büyükşehirlere Uzanan Bereket

Doğu Anadolu’nun önemli illerinden Muş’ta baharın kendini hissettirmesiyle birlikte dağlık alanlarda yetişen çiriş…

Eğitim Haberleri

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Muş, TÜBİTAK Yarışmasında Bölgeye Damga Vurdu

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 20. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Van Bölge Finali sonuçları…

Kültür Sanat Haberleri

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

Vali Avni Çakır, Adem Sönmez Sanat Galerisi’ni ziyaret etti

Muş Valisi Avni Çakır, fotoğraf sanatçısı Adem Sönmez’in sanat galerisini ziyaret etti. Ardından…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri