Skip to main content

Yarınlara güvenle bakmak istiyorum

Muş Haber Fotoğrafı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Muş Şube Başkanlığı ve Muş Çözüm Dershanesi tarafından hazırlanan ve Kalkınma Bakanlığı’nca Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen ‘Yarınlara Güvenle Bakmak İstiyorum’ projesi kapsamında program düzenlendi.

Programa Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Bülent Solmaz, AGD Muş Şube Başkanı Aydın Suna, Çözüm Dershanesi Müdürü Halil Sabak, proje yürütücüleri ve öğrenciler katıldı.
Programda konuşan AGD Muş Şube Başkanı ve Proje Koordinatörü Aydın Suna, 50 öğrenciye 8 ay boyunca eğitim vereceklerini söyledi. Bu tür etkinlikleri daha önce zaman zaman gerçekleştirdiklerini kaydeden Suna şöyle konuştu: “Muş öğrencilerimiz için hazırlamış olduğumuz proje kapsamında bu tür sosyal etkinliklere zaman zaman yer veriyoruz. Bugünde öğrencilerimizle bir araya gelip durumları hakkında bilgi almak istedik.”
Proje kapsamında kendilerine destek olan Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Bülent Solmaz’a teşekkür eden Başkan Suna, Çözüm Dershanesinin projeye büyük katkılarının olduğunu kaydetti.
Çözüm Dershanesi Müdürü Halil Sabak öğrencilere hafta içi öğlenden sonra hafta sonları ise tam gün eğitim verdiklerini belirterek şunları söyledi: “50 Öğrenci Kalkınma Bakanlığı’nca Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen ‘Yarınlara Güvenle Bakmak İstiyorum’ projesi kapsamında dershanemizde eğitim görüyor. Öğrencilere sadece eğitim vermekle kalmayıp, onları sosyal aktivitelerle de eğitiyoruz. SODES özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilerin bu konuda umudu olmuştur.”
Bu güne kadar hazırlanan projelere sürekli olarak destek olan ve proje çalışmalarını yakından takip eden Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Bülent Solmaz ise SODES’in Muş gibi geri kalmış olan iller için büyük bir şan olduğunu söyledi. Ekibi ile birlikte Muş’a faydalı olan her projeye yardımcı olmak için gayret sarf ettiklerini kaydeden Solmaz, daha faydalı projeler hazırlanması için kamuoyuna çağrıda bulundu. Program yemek ikramı ile son buldu.

 Muş`un Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Malazgirt’te Şeker Pancarı Üreticilerine Yönelik Toplantı Düzenlendi

Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya üreticiler yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan…

Muş’ta Zincir Marketlerde Kırtasiye Ürünleri Denetlendi

Muş Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde zincir marketlerde kırtasiye…

Aromasıyla Meşhur Muş Üzümü Bu Yıl Erken Olgunlaştı

Üreticiler, Muş üzümünün mideyi rahatsız etmediğini, şişkinlik yapmadığını ve tamamen organik olduğundan dolayı…

Eğitim Haberleri

Muş’ta 2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Muş’ta 2025–2026 eğitim-öğretim yılı, İlköğretim Haftası etkinlikleriyle başladı. Vali Avni Çakır, yayımladığı mesajda…

18 bin 430 öğrenci için ders zili çaldı.

Muş’ta ilkokul birinci sınıf ve okul öncesi eğitime başlayacak öğrencilerin, yüz yüze yürütülecek…

Bir milyondan fazla kitap sıralarda hazır bekliyor.

Muş’ta 699 okulda 104 bin 231 öğrenci için toplam 1 milyon 139 bin…

Kültür Sanat Haberleri

Vali Avni Çakır, Adem Sönmez Sanat Galerisi’ni ziyaret etti

Muş Valisi Avni Çakır, fotoğraf sanatçısı Adem Sönmez’in sanat galerisini ziyaret etti. Ardından…

Muşlu Genç Sanatçı Esma Asi’den “Gençses” Yarışmasında Unutulmaz Performans

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen…

Yunus Teke’den Memleket Türküsü: “Arınç Yolu” Yayınlandı

Muşlu hemşehrimiz Yunus Teke’nin “Arınç Yolu” adlı şarkısı müzik platformlarında yayınlandı. Memleketi Muş’un…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri