Skip to main content

Vali kayak merkezine el attı

Muş Haber Fotoğrafı

Muş Güzeltepe Kayak merkezi tesisinde düzenlenen arama kurtarma tatbikatına katılan Vali Seddar Yavuz, tesiste inceleme yaptı. Burada açıklamalarda bulunan Vali Yavuz, Kayak Merkezinin eksikliklerini gidermek için çalışma başlattıklarını kaydetti.

Muşta etkili olan kar yağışı ile birlikte kayak merkezini çok iyi bir noktaya taşımak istediklerini ifade eden Vali Yavuz, Bu kayak merkezi önemli avantajlara sahip. Kayak Merkezimizin şehir merkezine çok yakın, ulaşım imkanları çok müsait ve çok kar yağan bir bölge olması dolayısıyla önemli bir konumda dedi.

Muş Kayak Merkezinin çok harika bir pistinin olduğunun altını çizen Vali Yavuz, Bazı kayak merkezleri yeteri kadar yağış almadığından sıkıntı yaşanıyor. Ama ilimizin böyle bir sıkıntısı yok. Dolaysıyla çok harika bir pistimiz var şeklinde konuştu.

Kayak Merkezini hem yerli hem de yabancı turistlere açabilecek şekilde altyapı çalışmalarının yapılması gerektiğini vurgulayan Yavuz, Bununla ilgili olarak arkadaşlarımızla çalışacağız. Bu kayak merkezini önemli bir cazibe haline hep birlikte getirmek istiyoruz. İyi bir havaalanımız var, huzurlu bir kentimiz var, naif ve nezaketli bir halkımız var. Bütün bunlar yerler ve yabancı turist için fevkalade önemli avantajlardır. Dolaysıyla bu avantajlarımızı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz ifadelerini kullandı.

Kayak merkezinin cazibe merkezi olması için çalışmalar başlattıklarını kaydeden Vali Yavuz, Sadece yerel imkanlarla kalkınmak mümkün değil. Ama alt yapı eksikliklerimizi biz devlet olarak tamamlamalıyız. Bununla ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Burayı daha profesyonel bir gözle planlayarak geliştirmemiz gerekiyor. Umut ederim önümüzdeki süreçte burası daha iyi hale gelir. İnşallah burayı çok sayıda yerli ve yabancı turistin geldiği bir kayak merkezi haline getireceğiz ifadelerini kullandı.

Muş Manşet Gazetesi

Bu Haftanın En Popüler Haberleri..

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri