Skip to main content

Karayağız; Dede`ye güveniyoruz

Muş Haber Fotoğrafı

AK Parti Belediye Başkan adayı Necmettin Dede ile yola devam etme kararı aldığını kaydeden AK Parti İlimiz Milletvekili Seracettin Karayağız, geride kalan süre içerisinde önemli hizmetler yapan Necmettin Dede’ye güvendikleri için yeniden böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Pazar günü Altındağ Kapalı Spor Salonunda düznelenen yerel seçimlere doğru adlı toplantıda 18 Belediye Başkan adayını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muş’ta Necmettin Dede ile yola devam edeceklerini açıklamıştı. Dün AK Parti İlimiz Milletvekili Seracettin Karayağız ile birlikte Muş’a gelen Necmettin Dede, havaalanında kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Ankara’dan Muş’a gelen Necmettin Dede, AK Parti İlimiz Milletvekili Seracettin Karayağız ve AK Parti Muş İl Başkanı Ramazan Aşık’ı karşılamaya gelen grup ile tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul ettiler.

“DEDE, KAMUOYUNDA TEVECCÜH GÖRDÜ”
Havaalanında açıklamalarda bulunan AK Parti İlimiz Seracettin Karayağız, “Mevcut belediye başkanları erken açıklandı. Önce Büyükşehir belediyelerinden kesinleşenler açıklandı. Çünkü bu sürecin uzun sürmesi bir takım çekişmelere sebep oluyor. Bundan da parti zarar görüyordu. Daha sonra da illerle ilgili devam eden belediye başkanları açıklandı. Belediye başkanımız gereke kamuoyunda gerekse teşkilatta teveccüh gördü. Bizlerde beraber çalıştık. Bu 5 yıl içerisinde neler yaptığımız herkes gördü. Bizde memnun olduğumuz için, devam etme kararı aldık. Genel merkezden bir karar çıktı, herkese hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

KARAYAĞIZ, DEDE’Yİ YALNIZ BIRAKMADI
Necmettin Dede’ye güvendikleri için seçime kendisiyle gitme kararı aldıklarını kaydeden Karayağız, Dede’nin kamuoyunda sevilen bir isim olduğunu, partiyi çok iyi temsil ettiğini ifade etti. Karayağız, “Bizde beraber gelmek istedik, ayrıca seçim süreci başlamış oldu. Bu nedenle sayın belediye başkanımız ile birlikte geldik. Görüşme talebi olan birçok vatandaşımız vardı. Onlar Ankara’ya geleceğine, biz Muş’a gelelim dedik ve geldik” dedi.

ESKİ BAKAN DEDE’YE BAŞARILAR DİLEDİ
AK Parti Bitlis Milletvekili ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen havaalanında karşılaştığı Belediye Başkanı Necmettin Dede’ye başarılar diledi. Bitlis’ten Ankara’ya gitmek için geldiği havaalanında karşılaştığı Dede ile bir süre sohbet eden eski Bakan Ergezen, haberi dün duyduğunu ve çok sevindiğini belirterek Dede’yi tebrik etti. Bakan Ergezen, Milletvekili Karayağız ile bir süre ayaküstü sohbet etti.

Havaalanından hareket eden heyet daha sonra Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. Burada da tebrikleri kabul eden Karayağız ve Dede, teşekkür konuşması yaptılar. Karayağız belediye de yapmış olduğu konuşmada, “malumunuz, önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili, çalışmalar başladı. İktidar partisi olan ak Parti’de bu konuda gayet ciddi ve kapsamlı bir çalışma yapmakta. Partimiz daha önce Büyükşehir Belediye Başkanlarından devam edecekleri adayları açıklamıştı. Dünkü açıklamada da il belediyelerinden yola devam edilecek adaylar açıklandı. Sayın Belediye Başkanımız Necmettin Dede ile yola devam kararı verilmiş oldu. Burada tabi ki aday adayları vardı. Aday olmak herkesin hakkı. Demokrasiler de bu olayları normal karşılıyoruz. Necmettin ağabeyimizin sertliğine rağmen, gerek halk, gerek parti teşkilatı ve gerekse de milletvekilleri olarak bizler seçime Necmettin ağabey ile girmeye karar verdik. Herkes gibi bizlerde heyecanlıyız ve bu heyecanı sizlerle paylaşmak için buradayız. Hem kendi adıma, hem de, çok gelmek isteyip, hasta olduğu için gelemeyen Sayın Medeni Yılmaz adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“BELEDİYE’NİN BAŞARISI PERSONELİNDİR”
Belediye Başkanı Necmettin Dede ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, bugüne kadar belediyenin başarılı bir performansın göstermesine en büyük etkenin kuşkusuz personele ait olduğunu kaydetti. Personelin sokakta yapmış olduğu çalışmaların semerisini Başkan olarak aldığını bugün yeniden aday gösterilmesinin ise güvenden kaynaklandığını belirterek, “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekillerinin güven ve desteği ile yeniden aday gösterildim. Çok çalışıp bu güvene layık olacağım. El birliği içerisinde olup seçimi kazanarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Muş’un geleceği için yarınları için ne gerekirse yapacağız. Her şey Türkiye için, her şey Muş için” diye konuştu.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri