Skip to main content

Hayırseverlerden hastaneye akülü engelli aracı hibe edildi

Muş Haber Fotoğrafı

Muş İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Fatih Dölek, göreve başladıktan sonra, sağlık alanında yeni gelişmelere imza atmaya devam ediyor. Dölekin girişimleri sonucu Muş Devlet Hastanesine iki adet akülü engelli hasta taşıma aracı hibe edildi.

Dr. Fatih Dölekin bireysel gayretleri sonucu Muşlu işadamlarının katkılarıyla Muş Devlet Hastanesine iki adet akülü engelli hasta taşıma aracı ve 9 yaşındaki cam kemik hastası Yunus Uçara da akülü araba hediye edildi.

HASTANEYE HAYIRLI OLSUN

Muş Devlet Hastanesine akülü engelli hasta taşıma aracı hibe eden Cevat Sadıkoğlu ve Murat Güresmer yaptıkları açıklamada, Muş Devlet Hastanesine gelen engelli hastaların yakınları tarafından tekerlekli sandalyede veya farklı şekillerde taşınarak muayeneye götürüldüklerini görüyorduk. Bu duruma nasıl katkı sunalım diye düşünürken, Genel Sekreter Dr. Fatih Dölekin bu konuda çalışmalarının olduğunu duyduk ve kendisine ulaşarak bu konuda katkı sunmaya hazır olduğumuzu bildirdik. Daha sonra iki adet akülü engelli taşıma aracını alarak Muş Devlet Hastanesine hibe ettik. Böyle hayır işlerinde ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu konularda yardımcı olmak bizim insani vazifemizdir. Engelli vatandaşların bu araçlarla hastanede rahat bir şekilde muayene olabilmeleri bizi çok mutlu eder. Sayın Dr. Fatih Döleke çok teşekkür ediyoruz. Hastaneye de hayırlı uğurlu olsun diye konuştular.

CMA KEMİK KASTASI ÇOCUĞUN AİLESİ ÇOK MUTLU OLDU

9 yaşındaki cam kemik hastası Yunus Uçara akülü araba hediye eden İşadamı Kadir Şahin de hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmayalım. Bugün çevremizde bulunan engelli kardeşlerimizin ihtiyacı olan konularda toplum olarak sahip çıkmalıyız. Bizim bu konularda her zaman katkı sunmamız gerekir. Bu çocuğumuzun ihtiyacını karşılamak beni çok mutlu etti. Bize bu konuda öncü olan Genel Sekreter Dr. Fatih Döleke çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun dedi.

Engelli çocuk Yunus Uçarın babası Medeni Uçar, yaptığı açıklamada Çocuğum engelli olduğu için okula gidip gelemiyordu. Ben işte olduğum için annesi kucağına alarak okula götürüp getiriyordu. Durumumuzu Genel Sekreter Dr. Fatih Döleke ilettik. Sağ olsun o da yardımcı olmaya çalışacağını belirtti. Daha sonra İşadamımız Kadir Şahin Bey, çocuğuma akülü araç hediye edeceğini duyunca çok sevindim. Hepsinden Allah razı olsun. Çocuğum artık okuluna aracıyla gidip gelecek, çok mutluyuz dedi.

DÖLEKTEN İŞADAMLARINA ÇAĞRI

Kamu hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Fatih Dölek, de yaptığı açıklamada, Bizim zaten böyle bir projemiz vardı. Hastaneye gelen engelli vatandaşlarımızın eziyet çekmeden rahat bir şekilde yani VİP tarzında muayene olup ayrılmalarını istiyorduk. Şimdi Muşlu işadamlarımızın katkılarıyla bunu gerçekleştirmiş olduk. Artık hastaneye gelen engelli hastalarımızı kapıdan alarak personelimizin kullanacağı bu araçlarla polikliniklere rahat bir şekilde götüreceğiz. Tetkik ve tedavileri olduktan sonra tekrar kapıya kadar götürüp hastalarımızı uğurlayacağız. Hedefimiz çok kaliteli sağlık hizmetini Muşa yaymaktır. Bu bağışları yapan işadamı arkadaşlara teşekkür plaketi verdik. Bu tür bağışları yapmak isteyen işadamları varsa onları engelli mağdur vatandaşlarla buluşturmaya çalışacağız dedi.

Muş Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Murat Kılıç, Hastane Müdürü Oktay Turanın da katıldığı bir törenle araçlar teslim edildi. Araçları hediye eden işadamlarına teşekkür plaketi verildikten sonra test sürüşü yapıldı. Vatandaşların da hazır bulunduğu törende büyük bir sevinç yaşandı.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 37 bin 886 olarak açıklandı.

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart ayı sonu itibarıyla 37 bin 886 oldu.…

Tescilli Muş Lalesi’ne büyük ilgi

Muş’ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141…

Muş Havalimanı, Mart Ayında 35 Bin 961 Yolcu Ağırladı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı, geçen ay gerçekleşen iç hat yolcu trafiğiyle büyük bir…

Eğitim Haberleri

Liseler arası bilgi yarışmasında birincisi EML öğrencileri

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 9. sınıf öğrencileri Fatih Kandemir ve Muhammed…

Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 2.lik

Muş Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yetenekli öğrencisi İlayda ÇAMTOSUN, Erzurum’da düzenlenen Genç…

Üniversite öğrencileri fosil incelemesi yaptı

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Okulöncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin “Erken Çocukluk Dönemi Çevre…

Kültür Sanat Haberleri

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Behzat Yel’in yeni şiir kitabı

Yazar ve şair Behzat Yel’in ilk şiir kitabı “Bir Soluk Nefes”, Liz Yayınları…

Arşın Mal Alan Opereti Sahnelendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü repertuvarındaki Azerbaycanlı besteci…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri