Muşta sabahın erken saatlerinde sandık başına giden vatandaşlar oylarını kullandı. Belediye Başkanı Feyat Asya da vatandaşlık görevini yerine getirerek Muş Vali Adil Yazar İlkokulunda sandık başına gitti. Eşi ile beraber oy kullanan Başkan Asya, seçim sonuçlarının ülke için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Vatandaşların hür iradelerini sandığa yansıtmaya devam ettiğini belirten Asya, seçime katılımın yoğun olmasını diledi. Asya, Seçimin tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bütün halka bu konuda sağduyu çağrısında bulunuyorum. En nihayetinde sandıktan çıkan kabulümüzdür. Yeter ki gönüller kırılmasın. Halkımızın iradesine saygı duyuyoruz ve verdiği karara da güveniyoruz ifadelerini kullandı.
Muşta huzurlu bir seçim atmosferi geçirdiklerini vurgulayan Asya, seçimlerin tamamlanması ile birlikte aynı ortamın devam edeceğini ümit ettiğini kaydetti. Muşun demokrasiye her zaman önem veren bir il olduğuna dikkat çeken Başkan Asya, Bizim için önemli olan huzur, barış ve kardeşliktir. Yıllardan beri özellikle bölgemiz için büyük sorunların çözümü hükümetimiz tarafından giderilmiş ve giderilmeye de devam ediyor. Halkımız bunları gördüğü için gerekli hassasiyeti gösterecektir. 1 Kasım seçimin ülkenin huzuruna milletimizin birlik ve beraberliğinin pekişmesine vesile olmasını diliyorum şeklinde konuştu.
Sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Asya, oy kullanmak için gelen vatandaşlara teşekkür etti.
Muş Manşet Gazetesi


