Skip to main content

Gündüzöz teslim ol çağrısında bulundu

Muş Haber Fotoğrafı

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, 3 teröristin etkisiz hale getirildiği Şenyayla Bölgesinde operasyonların devam ettiğini belirterek, Bunlar sonu belli olan, aslında 30 yaşına varmadan hayatlarını kaybedeceği bir serüvenin içindeler. Bazısını terör örgütü zorla çıkarmış, bazısı belki kandırılmış. Sonuç itibari ile yol yakınken ben nedamet içerisinde gelin ve bu devletin merhametli kucağına teslim olun diyorum dedi.

Vali Gündüzöz, İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Operasyonları kapsamında gazetecilere yaptığı açıklamada, jandarma ve emniyet teşkilatının 7 gün 24 saat ve 4 mevsim 365 gün esasına dayalı olarak operasyon yaptığını ifade etti.

KIŞ GELDİ OPERASYONA ARA VERELİM YOK ARTIK

Operasyonların kış aylarında da sürdürüldüğüne dikkat çeken Vali Gündüzöz, Kış geldi operasyona ara verelim yok artık. Bunların sonuçlarını alıyoruz. Yine teknolojik imkanları azami seviyede kullanan, istihbarat paylaşımını azami düzeye çıkaran jandarma, emniyet ve milli istihbarat teşkilatının eş zamanlı istihbarat değişiminde bulunduğu bir yapı içerisindeyiz ve bunun sonuçlarını aldık. Almaya da devam ediyoruz dedi.

GELİN VE BU DEVLETİN MERHAMETLİ KUCAĞINA TESLİM OLUN

Dağdaki teröristlerin aç olduğunu ve 30 yaşına varmadan hayatlarını kaybettiklerini işaret eden Vali Gündüzöz, Dağdaki teröristler aç. Bunlar sonu belli olan, aslında 30 yaşına varmadan hayatlarını kaybedeceği bir serüvenin içindeler. Bazısını terör örgütü zorla çıkarmış, bazısı belki kandırılmış. Sonuç itibari ile yol yakınken ben nedamet içerisinde gelin ve bu devletin merhametli kucağına teslim olun diyorum. Yoksa sonu işte maalesef genç yaşında bir hiç uğruna hayatlarını vermek oluyor. Anne, babalara da tabi bu üzüntü oluyor ifadelerini kullandı.

TERÖR ÖRGÜTÜ UZANTISI PARTİYE DE SESLENİYORUZ; BU HAİNLİKLERİNİZDEN VAZGEÇİN

Terör örgütü uzantısı partiye de seslene vali Gündüzöz, Bu hainliklerinizden vazgeçin. Onların legal görünümlü bir takım örgütlerine de sesleniyoruz; hainliklerinizden vazgeçin. Bu milletin artık sabrı kalmadı. Diyarbakırda annelerin feryadını tüm Türkiye, tüm Dünya duyuyor ama hainler duymama konusunda ısrarcılar. Terör, Türkiye Cumhuriyetinin gündeminden çıkacak. Teröre destek olan şehir içerisindeki yapıları da silinip gidecekler. Bu konuda irademiz tamdır. Hiçbir konuda taviz verilmeyecek. Bu terörist kimlikli insanların sıfatı şu anda taşıdıkları ne olursa olsun karşılığında devletin hukukunu görecekler ve tavizsiz bir şekilde mücadelemize devam edeceğiz diye konuştu.

 

Fırat Demir – Haber49 Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Malazgirt’te Şeker Pancarı Üreticilerine Yönelik Toplantı Düzenlendi

Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya üreticiler yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan…

Muş’ta Zincir Marketlerde Kırtasiye Ürünleri Denetlendi

Muş Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde zincir marketlerde kırtasiye…

Aromasıyla Meşhur Muş Üzümü Bu Yıl Erken Olgunlaştı

Üreticiler, Muş üzümünün mideyi rahatsız etmediğini, şişkinlik yapmadığını ve tamamen organik olduğundan dolayı…

Eğitim Haberleri

Muş’ta 2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Muş’ta 2025–2026 eğitim-öğretim yılı, İlköğretim Haftası etkinlikleriyle başladı. Vali Avni Çakır, yayımladığı mesajda…

18 bin 430 öğrenci için ders zili çaldı.

Muş’ta ilkokul birinci sınıf ve okul öncesi eğitime başlayacak öğrencilerin, yüz yüze yürütülecek…

Bir milyondan fazla kitap sıralarda hazır bekliyor.

Muş’ta 699 okulda 104 bin 231 öğrenci için toplam 1 milyon 139 bin…

Kültür Sanat Haberleri

Vali Avni Çakır, Adem Sönmez Sanat Galerisi’ni ziyaret etti

Muş Valisi Avni Çakır, fotoğraf sanatçısı Adem Sönmez’in sanat galerisini ziyaret etti. Ardından…

Muşlu Genç Sanatçı Esma Asi’den “Gençses” Yarışmasında Unutulmaz Performans

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen…

Yunus Teke’den Memleket Türküsü: “Arınç Yolu” Yayınlandı

Muşlu hemşehrimiz Yunus Teke’nin “Arınç Yolu” adlı şarkısı müzik platformlarında yayınlandı. Memleketi Muş’un…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri