Skip to main content

Gençlerden görkemli yürüyüş..

Muş Haber Fotoğrafı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen “gençlik yürüyüşü” yapıldı. Muş Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirildi. Her yıl 20 Mayıs’ta düzenlenen “gençlik yürüyüşü” dün yapıldı. Kapalı Spor Salonu önünde başlayan yürüyüş Valilik binası önünde sona erdi.
Muş Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü geniş bir katılımla gerçekleştirildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yürüyüş şehir stadyumundan başlayarak Muş Valiliği önündeki Atatürk Büstünün önünde yapılan açıklamadan sonra son erdi. Vali Yardımcısı Okan Leblebicier, Gençlik Spor İl Müdürü Selim Keleş, Gençlik Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, öğretmenler Milli sporcular ve çok sayıda ilköğretim ve lise öğrencileri katıldı.
Gençlik ve Spor haftası kutlamaları kapsamında yapılan yürüyüşte, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Gençlik Yürüyüşü’nde dev Türk bayrakları ve pankartlarla meydanı dolduran yüzlerce genç yapılan yürüyüşün birlik ve beraberlik adına olduğunu söylediler. Gençlik yürüyüşü, vilayet önünde bulunan Atatürk Anıtı önünde yapılan açıklama ile tamamlandı.
Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Gençlik Yürüyüşü sonunda konuşma yapan Vali Yardımcısı Okan Leblebicier ise, önce yürüyüşe katılan gençlere bu yürüyüşe neden katıldıkları hakkında soru sorarak gençlerin birlik ve beraberlik adına bu yürüyüşe katıldıkları cevabını aldı. Leblebicier, “sizler bu günün gençleri yarının geleceği olarak bu vatana hayırlı evlatlar olmalısınız. Ki zaten sizin hayırlı olduğuna inanıyoruz. Sizler vatanın emanetçilerisiniz. Sizlere güveniyoruz” şeklinde konuştu.
Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan Gençlik Yürüyüşünde öğrencilerin taşımış olduğu “sigara öldürür, açık hava güldürür, sigara sakat bırakır” gibi pankartların olması ise öğrencilerin sigaraya karşı göstermiş oldukları nefreti ve sigara yasağına verilen desteği bir kez daha kanıtlamış oldu. Öğrencilerin taşıdığı sigaranın zararlarına yönelik pankartlar, sigara yasağına verilen destek açısından dikkat çekiciydi. Dev Türk Bayrağı açarak yürüyüşe başlayan öğrenciler, Türk Bayrağını yürüyüş bitimine kadar omuzlarda taşıdılar. Yürüyüşün kendileri için ayrı bir öneminin olduğunu kaydeden öğrenciler, “gururlu Türk Gençleri olarak atamızın bizlere emanet ettiği vatanımızı korumak, gözetlemek ve yüceltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştular.
Vali Yardımcısı Okan Leblebicier daha sonra katılımcılara ve gençlere bu yürüyüşe katıldıkları için teşekkür ederek programı sona erdirdi. Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Malazgirt’te Şeker Pancarı Üreticilerine Yönelik Toplantı Düzenlendi

Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya üreticiler yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan…

Muş’ta Zincir Marketlerde Kırtasiye Ürünleri Denetlendi

Muş Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde zincir marketlerde kırtasiye…

Aromasıyla Meşhur Muş Üzümü Bu Yıl Erken Olgunlaştı

Üreticiler, Muş üzümünün mideyi rahatsız etmediğini, şişkinlik yapmadığını ve tamamen organik olduğundan dolayı…

Eğitim Haberleri

Muş’ta 2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Muş’ta 2025–2026 eğitim-öğretim yılı, İlköğretim Haftası etkinlikleriyle başladı. Vali Avni Çakır, yayımladığı mesajda…

18 bin 430 öğrenci için ders zili çaldı.

Muş’ta ilkokul birinci sınıf ve okul öncesi eğitime başlayacak öğrencilerin, yüz yüze yürütülecek…

Bir milyondan fazla kitap sıralarda hazır bekliyor.

Muş’ta 699 okulda 104 bin 231 öğrenci için toplam 1 milyon 139 bin…

Kültür Sanat Haberleri

Vali Avni Çakır, Adem Sönmez Sanat Galerisi’ni ziyaret etti

Muş Valisi Avni Çakır, fotoğraf sanatçısı Adem Sönmez’in sanat galerisini ziyaret etti. Ardından…

Muşlu Genç Sanatçı Esma Asi’den “Gençses” Yarışmasında Unutulmaz Performans

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen…

Yunus Teke’den Memleket Türküsü: “Arınç Yolu” Yayınlandı

Muşlu hemşehrimiz Yunus Teke’nin “Arınç Yolu” adlı şarkısı müzik platformlarında yayınlandı. Memleketi Muş’un…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri