Okul Yayın İletişim Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 8 sayfalık gazetenin son sayısı geçen hafta piyasaya çıktı. Faaliyetlerinin gazete aracılığıyla kamuoyuna duyurulacağını ifade eden Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerinin yaptığı bu çalışmadan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Okul yöneticileri, “okulumuz yayın hayatına başlayan dönem gazetemizle faaliyetlerini kamuoyuna duyuracaktır. Eğitim adına yapılan bu çalışmada yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerin yanında eğitici, öğretici bilgilere de yer verilmiştir. Öğrencilerin okumaya teşvik edilmesi açısından yapılan bu örnek çalışmayı çok yararlı buluyoruz. Çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz” dediler.
Okul idaresi ve öğretmenleri bu örnek çalışmanın bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirterek, gazete çıkarma esnasında bir tek maddi sıkıntı yaşadıklarını ifade ettiler. Okul – Aile Birliği üyelerinin de gazeteye maddi ve manevi destek vermesini isteyen öğretmen ve öğrenciler, bu sayede tüm sıkıntıların kolaylıkla aşılacağına inandıklarını belirttiler.
Gazetenin Aralık ayı sayısının da kısa bir süre içerisinde yayına sunulacağını ifade eden öğretmen ve öğrenciler, “her ay öğrencilere ait çalışmaların, okuldan haberlerin, öğretmen ve okul yöneticilerinin çalışmalarının yanı sıra, okul-aile birliği çalışmaları hakkındaki haberlere yer verilmektedir. Ayrıca, ilimizin önemli şahsiyetleri ile de öğrencilerimizin yapmış olduğu röportajlar gazetemizin bu sayısında yer almaktadır. Gazetemizin Aralık sayısı da kısa bir süre içerisinde okuyucularımız ile buluşmuş olacaktır.”dediler.
Öğretmen ve öğrenciler ayrıca, “Gazete Samimi” sayesinde hem velilerin, hem de diğer vatandaşların okul hakkında daha detaylı bilgilere sahip olduklarını dile getirdiler.
Kısa bir süre önce yayına giren “Gazete Samimi” resmi kurumların yanı sıra tüm öğrencilere ve öğretmenlere de dağıtıldı. Muş`un Sesi Gazetesi


