Skip to main content

Ergün’den seçmene teşekkür

Muş Haber Fotoğrafı

  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 26. dönem milletvekili genel seçimlerinin ardından yeniden tek başına iktidar olmanın sevincini yaşadı.

Bu mutluluğu yaşamalarını sağlayan seçmene teşekkür eden AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün: 1 Kasım da verdikleri oylar ile AK Parti´yi yeniden iktidara taşıyan milletimize teşekkür ediyorum dedi. Vatandaşın istikrardan yana oyunu kullandığını vurgulayan Ergün, 1 Kasım´ın bu anlamda Türkiye için çok önemli bir gün olduğunu ifade etti.

AK Parti olarak 1 Kasım öncesi bir takım yalan ve kumpaslara maruz kaldıklarını ifade eden Ergün, milletin azim ve kararlılığı sayesinde AK Parti´nin bu oyunlara boyun eğmediğini vurguladı. AK Parti olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da halkın yanında olacaklarını vurgulayan Ergün: 7 Haziran seçimlerinin ardından ülkemizde başlayan istikrarsızlık hayatın birçok alanında etkili olmaya başlamıştı. Ama aziz milletimiz her alanda büyüme, gelişme ve kalkınmanın ancak ve ancak ülkemizde sağlanabilecek köklü bir istikrardan geçtiğine inandıkları için oylarını AK Parti çatısı altında buluşturdular.

Kurulduğu günden beri aziz milletimiz olmak üzere, tüm dünyada zulüm altında bulunan, dini, dili, milliyeti, inancı ne olursa olsun tüm insanların adeta bir umudu haline gelen AK Parti, bu seçimde de ortaya koyduğu sağlıklı projelerle halkımızın teveccühünü kazandı. Dün olduğu gibi bundan sonra da AK Parti olarak halkımızın yanı başında olmayı sürdüreceğiz. Onların meselelerini kendi meselelerimiz olarak değerlendirip ülkemize, memleketimize hizmet için yatırımlarımızı sürdüreceğiz ifadelerini kullandı.  

Ergün, Tüm Kesimlere Teşekkür Etti AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün, konuşmasının devamında: 1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, ülkemizde istikrar, kalkınma, büyüme, gelişme ve bir dünya ülkesi olma yolunda, bizlere seçim sürecinde destek veren yanımızda olan vatandaşlarımız başta olmak üzere, sanayici, iş adamı, bakkalından berberine kadar bütün esnaf kardeşlerimize, her daim omuz omuza mücadele ettiğim gecesini gündüzüne katarak parti çalışmalarımıza katılan tüm teşkilatlarımıza, milletvekili aday adayları ve adaylarımıza, tüm Belediye başkanlarımıza, gençlik kolları ve kadın kolları yönetim ve üyeleri ile köy ve mahalle temsilcilerimize, sandık görevlilerimize, seçimde görev alan okul temsilcilerimize ve mahalle başkanlarımıza, sandık yönetim kurullarımıza ve basın mensuplarımıza, teşekkür ediyorum. Bizlere yeniden görev veren asil milletimizin her ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun ifadelerine yer verdi.

Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri