Skip to main content

Demokrasi nöbetine devam edeceğiz

Muş Haber Fotoğrafı

FETÖ terör örgütüne mensup bir grup askerin 15 Temmuz Cuma akşamı yaptığı darbe girişimine halkın demokrasi yürüyüşü engel oldu.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, darbe teröristlerine karşı açıklamalarda bulundu. Şimşek yatığı açıklamada demokrasi nöbetinin devam edeceğine vurgu yaparak şunları söyledi: Bu hain harekete karşı bugün sizleri dünden daha yoğun bir şekilde meydanlara, milletimize sahip çıkmaya çağırıyorum. Sokaklarda demokrasi nöbetimize devam edeceğiz.

Darbe girişiminde bulunan paralel terör çetesine karşı demokrasi nöbeti tutan sabah da normal hayatına dönen asil Muşlu milletin adıdır Türkiye. Hemşerilerimin bütün fertlerine bayraklarıyla meydanlara koşan bu paralel terör örgütü çetesine karşı dimdik ayakta duran bütün Muşlulara saygılarımı sunarak, ay yıldızlı bayraklarını dalgalandırarak terör çetesine verilecek en güzel cevabı vermişlerdir.

Dünden Daha Yoğun Bir Şekilde Meydanlara Çağırıyorum Bu hain harekete karşı bugün sizleri dünden daha yoğun bir şekilde meydanlara, milletimize sahip çıkmaya çağırıyorum diyen Şimşek: Bu darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik güçlerimiz, polisimiz, sivil vatandaşlarımızı rahmet, minnet, şükranla anıyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyorum. Yaralılarımıza Allah´tan şifa diliyorum.

Başta Muşlu hemşerilerim olmak üzere ellerinde bayraklarıyla ve yürekleriyle sokaklara dökülüp milli iradeye sahip çıkan, dün gece Türkiye´ye yapılan darbe girişiminde TBMM´ye yapılan bombalı saldırılar esnasında çalışmalarımızı sürdürürken bizleri yalnız bırakmayan, aramalarıyla desteklerini esirgemeyen asil milletimize, valiliğimize, siyasi partilerimize, belediyelerimize, kaymakamlarımıza, tüm STK´lara, tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu hain harekete karşı bugün sizleri dünden daha yoğun bir şekilde meydanlara, milletimize sahip çıkmaya çağırıyorum ifadelerini kullandı.

Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri