Skip to main content

Demirtaş`tan misafirperverlik örneği

Muş Haber Fotoğrafı

Türkiye Dağcılık Federasyonu 2009 yılı faaliyet programında yer alan Dağ Kayağı eğitim kampı için ilimize gelen dağcıları akşam yemeğinde buluşturan Şeker Fabrikası Müdürü Cumhur Mehmet Demirtaş, misafirperverlik örneğini sergiledi.

2009 yılı faaliyeti olan Dağ Kayağı eğitim faaliyetlerini Muş’ta gerçekleştiren Türkiye Dağcılık Federasyonu kampı sona erdi. TDF Yönetim Kurul Üyelerinden oluşan dağcı ekibini Muş Şeker Fabrikasında ağırlayan Şeker Fabrikası Müdürü Cumhur Mehmet Demirtaş, misafirperverlik örneğini sergileyerek dağcıların büyük beğenisini kazandı. Şeker Fabrikasında dağcılara yönelik düzenlenen programa Muş Şeker Fabrikası Müdürü Cumhur Mehmet Demirtaş, Türkiye Dağcılık Federasyonu Yönetim Kurul Üyeleri, eğitmenleri ve sporcuları, Mudosk Yönetim Kurtul Üyeleri, İl Gençlik Spor Müdürü Selim Keleş ve Şeker Fabrikası Müdürleri katıldı. Düzenlenen programda şükran konuşmasını yapan Türkiye Dağcılık Federasyonu Yönetim Kurul Üyesi ve Eğitmeni Mustafa Özpoyraz, Muş’un dağcılık sporuna yönelik göstermiş olduğu ilgi ve etkinliklerinden dolayı teşekkür etti. TDF Başkanı Alaatin Karaca’nın Zigana’da hayatını kaybeden dağcılardan dolayı Muş’tan ayrıldığını, TDF Başkanı Karaca’nın Muş ve Muş’luya şükran dolayı teşekkürlerinin olduğunu ifade etti. Hüzünlü bir kamp eğitimini yaptıklarını belirten TDF Yönetim Kurul Üyesi Özpoyraz, “Türkiye Dağcılık Federasyonu olarak Muş’ta dördüncü faaliyetimizi gerçekleştirdik. Yaptığımız faaliyetler kapsamında Muş ili biz dağcıları bağırlarına bastı. Bu bizim için onur verici bir durumdur ve kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde TDF Başkanımız Sayın Alaatin Karaca buradaydılar. Ama yaşanan üzücü bir olay nedeniyle hayatını kaybeden 10 dağcı arkadaşımızın taziyeleri ve olayla yerine Sayın Başkanımız Karaca, oraya giderek Muş’tan ayrılmak zorunda kaldılar. Başkanımızın katılımı ile Muş iline geldiğimiz günden beri çok sıcak karşılandık. Başta Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş, Muş Şeker Fabrikası Müdürü Cumhur Mehmet Demirtaş, İl Gençlik Spor İl Müdürü Selim Keleş, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Sönmez Turgut ve Telekom İl Müdürü Nihat Kaya çok yakından ilgilendiler. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı TDF adına teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımız Alaatin Karaca’nın belirttiği gibi biz Muş’ta yapılan faaliyetlerimizin sürekli hale gelmesini istiyoruz. Çünkü TDF’yi aynı şekilde Muş’ta anlatan, amacına uygun faaliyetleri gerçekleştiren ve Türkiye Dağcılık Federasyonun Yönetim Kurul Üyesi, aynı zamanda MUDOSK Yönetim Kurul Başkanı Sayın Mehmet Çağlayan’ın büyük gayretlerle Muş’u en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu nedenle faaliyetlerimiz devam edecektir. Bu akşam bizi yüreklerinden geldiği gibi ağırlayan Şeker Fabrikası Müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

DEMİRTAŞ, “MUŞ’TA SİZLERİ GÖRMEK ONUR VERDİ”
Türkiye Dağcılık Federasyonun Muş’a ilgi göstererek faaliyetlerini sürdürmesinden dolayı teşekkür dileklerinde bulunan Muş Şeker Fabrikası Müdürü Cumhur Mehmet Demirtaş, Muş’un gerek doğa güzellikleri gerek yerel halkının bu faaliyetlerden memnun olduğunu belirtti. Şeker Fabrikasının çok sayıda Milli Takım antrenörü ve sporcusunu yetiştirdiğini belirten Demirtaş, yaptığı konuşmasında “Şeker Fabrikaları çok sayıda Milli Takım Sporcusu ve Antrenörünü yetiştirdi. Bu çok önemlidir. Muş’ta yapılan faaliyetleri oldukça önemli buluyoruz. Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’ın büyük gayret ve çalışmaları sonucunda Muş’a oldukça çok büyük gelecek vaat eden bir kayak tesisi hayata geçirilmiştir. Bu kayak tesisi ile kış truzmi büyük bir değer kazanacaktır. Buda geleceğe büyük bir yatırımdır. Şuanda Türkiye Dağcılık Federasyonu ilimizde faaliyet yapıyor. Yarın ise Kayak Milli Takımı gelecek bunlarla birlikte birçok spor dalı Muş’a gelmiş olacak ve Muş gelişecek büyüyecek. Bizimde amacımız bu güzellikleri Muş’ta görmemizdir. Bu güzelliklerin Muş’ta yaşanması ve hayata geçmesi bizi oldukça onurlandırır. Biz de bunu istiyoruz. İlimize ilgi göstererek faaliyetlerini gerçekleştiren Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaatin Karaca’ya, eğitmenlerine ve sporcularına teşekkür ediyorum. Bu faaliyetlerin Muş’ta süreklilik sağlamasını temenni ediyoruz” dedi.

ÇAĞLAYAN, “DEMİRTAŞ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Çağlayan, Türkiye Dağcılık Federasyonun 2009 yılı faaliyet programında yer alan Dağ kayağı eğitim kampının Muş’ta yapılmasından dolayı büyük ilgi ile karşılandığını, kendilerini yalnız bırakmayıp desteklerinden dolayı Muş Şeker Fabrikası Müdürü Cumhur Mehmet Demirtaş’a teşekkür etti. TDF Yönetim Kurul Üyesi ve MUDOSK Başkanı Mehmet Çağlayan, “TDF nin ilimizde sürekli hale getirdiği faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlimizde gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında desteklerini esirgemeyip aksine örnek gösteren herkese minnettarız. Öncelikle Vali Erdoğan Bektaş Beye, Sayın Şeker Fabrikası Müdürü Cumhur Mehmet Demirtaş’a Gençlik Spor İl Müdürü Selim Keleş’e ve destekte bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz. TDF nin faaliyetlerini ilimizde yapması bizi onurize ediyor. Bu faaliyetlerin sürekli hale gelmesini temenni ediyoruz. Çünkü dağcılıkta ilimiz çok güzel bir konuma gelmiştir. Faaliyetlerimiz sürekli devam edecektir” dedi.

 Şahin Şahin

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri