Skip to main content

Dede aday adayları ile toplandı

Muş Haber Fotoğrafı

29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi olmak için müracaat edenler Belediye Başkanı Necmettin Dede ile bir araya gelerek seçim sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında görüştüler.

Yerel seçimler için hazırlıklarını sürdüren siyasi partiler bir taraftan belediye başkan adaylarını belirliyor, öte yandan il genel meclis üyeleri ile belediye meclis üyelerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyorlar. AK Parti Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulunan 43 kişi Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Necmettin Dede ile bir araya geldiler.

Toplantıya Belediye Başkanı Necmettin Dede, AK Parti İl Başkanı Ramazan Aşık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muharrem Armağan ve Belediye Meclis Üyeliğine başvuranlar katıldı.

Belediye Meclis Üyeliği için başvuranlara belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Necmettin Dede, vatandaşa hizmet sunmak için imkanların seferber edildiğini kaydetti. Yaklaşan yerel seçimler öncesi partililerin belediye meclis üyeliği listesinde yer almak için mücadele ettiğini belirten Dede, listelerde yer almayan partililerinde herhangi bir küskünlüğe, kırgınlığa mahal vermeden partinin icraatlarına katılmaları gerektiğini kaydetti.

Başvuruda bulunan herkesin listede yer almasının mümkün olmadığını, teşkilat yetkililerinin bir araya gelerek 22 kişilik listeyi belirleyeceğini ifade eden Dede, “AK Parti Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulunan 43 dava arkadaşımı cani gönülden tebrik ediyorum. Siyaset arenasında göstermiş oldukları cesaret bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Partimiz üyesi olan bu değerli arkadaşlarımızın halka hizmet arzusu heyecanımızı bir kat daha arttırmıştır. Önümüzdeki günlerde teşkilatımızın yetkili organları tarafından listede gösterilecek olan 22 arkadaşımızla seçime gideceğiz. Listede yer almayan partililerimizin de aynı şevk ve heyecanla çalışmalarını sürdüreceklerine inanıyorum. Partimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu birliktelik siz değerli partililerle olur. 29 Mart yerel seçimlerinde partimizin gücünü ortaya koymak için gece gündüz demeden çalışıp, mücadele edeceğiz. Eş, dost ve akrabaları sık sık ziyaret edip oylarına talip olduğumuzu söyleyeceğiz” diye konuştu.

Toplantıda belediye meclis üyeliğine başvuranlarda söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdiler.
AK Parti Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulunanların isimleri şöyle: “M. Lütfü Akhan, Remzi Düzener, Muhterem Bozkurt, Ali Kalır, M. Halis Diğer, Mehmet Polat, Alican Rençber, Adil Demir, Ebedin Koyuncu, Fevzi Şentürk, Mehmet Rıza Yılmaz, Fetzullah Özkan, Ramazan Özdemir, Nizamettin Yıldırak, Ramazan Yüce, Nebi Ulu, Gülay Baklaya, Mehmet Şerif Uygur, Zafer Göçmen, Ethem Coşkunlar, Feysal Pektaş, Maşallah Şanci, Kemal Sevinç, Abdullah Yüzgüllü, Bilal Gezen, Mahmut Tanyıldızi, Aydın Olca, Rıfat Özen, Mücahit Volkan Koç, Kenan Mutlu, Maşallah Taş, İhsan Pişat, Hakim Kılıç, İrfan Kar, Abdülbaki Yasinoğlu, Ethem Gökhan, M. Deniz Memiş, Şehmuz Talay, Orhan Güler”.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri