Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma ve 5607 sayılı kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet suçlarından tutuklu iken bulunduğu ceza evinden firar eden ve aranan bir kişi sahte kimlikle yakalandı.
Muş Valiliğinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne yönelik yapılan operasyonlar neticesinde;
Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğünü Bozma ve 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçlarından tutuklu iken bulunduğu ceza evinden firar eden ve aranan 1 (bir) kişi, üzerinde sahte kimlik ile yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir.
Muş Manşet Gazetesi
Yorum Yapılmamış