Skip to main content

Başbakana sunulan projeler tam not aldı

Muş Haber Fotoğrafı

Başbakan Binali Yıldırım, bir dizi program gerçekleştirmek üzere Muşa geldi. Bingölden helikopter ile Muşa gelen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırıma, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Veysi Kaynak, Ak Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan eşlik etti.

Muş Valiliği tarafından hazırlanan ve Başbakan Binali Yıldırıma sunulan projeler tam not aldı. Kentin önceliklerinin ele alındığı projelerde vizyonel ve sorunları çözen projelerinde olduğu dikkat çekti. Bugüne kadar hazırlanmayan veya hayata geçirilemeyen projelerin Başbakandan tam not alması, projelerin kısa sürede hayata geçirilmesi yönünde beklentileri arttırıyor.

Başbakan Yıldırımın Muş ve Valilik ziyaretleri ile ilgili olarak Muş Valiliğinin internet sitesinde yer alan bilgilerde şu ifadelere yer verildi:

Yaklaşık 18 bin kişinin katıldığı Muş Belediye Meydanı’nda yapılan mitingde konuşan Sayın Başbakanımız; Sevgili Muşlu vatandaşlarım, hain terör örgütü şehirlerimizi viraneye döndürdüler. Sur da, Cizre’de, Şırnak’ta, Varto’da yaptıklarını hatırlıyorsunuz. Şimdi onların yıktıklarını tek tek biz yeniden yapıyoruz.1000 yıllık kardeşliğimizi zedelemelerine izin vermeyeceğiz. Aynı çatı altında geleceğe beraber yürümemizi hiçbir kuvvet engelleyemeyecek dedi.

Belediye önündeki miting sonrasında Valiliğimizi de ziyaret eden Başbakanımız Sayın Binali Yıldırımı, Valimiz Seddar Yavuz ve protokol üyeleri karşıladı.

Valilik ziyaretinde Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, valilik fuaye alanındaki Muşta 15 Temmuz temalı sergiyi inceledi. Daha sonra Valilik makamına geçen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırıma, Valimiz Seddar Yavuz ilimizin vizyonel ve öncelikli ; 1000 Yıllık Geçmişten 1000 Yıllık Geleceğe, Tarihi Dokunun Gün Yüzüne Çıkarılması, Erzincan-Muş Hızlı Tren Hattı, Muş- Batman Karayolu, Kış Turizmi ve Kış Sporları Altyapısının Güçlendirilmesi, Muş Alparslan Üniversitesi Ziraat ve Veteriner Fakültelerinin Kurulması ve Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi projeleri hakkında brifing verdi.

Sayın Valimiz tarafından sunulan 7 vizyonel proje Başbakanımız Sayın Binali Yıldırımdan tam not aldı.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta toplu taşıma ücretlerine zam

Edinilen bilgilere göre, şehir içi dolmuş ve otobüslerde uygulanan yeni tarifeye göre tam…

Muş TSO’da mimarlar ve mühendisler ofisi açıldı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MUŞ TSO) mimarlar ve mühendisler için tahsis edilen…

Baharla birlikte tohum satışları arttı

Bahar mevsiminin gelişiyle birlikte Muş’ta tarım ve bahçecilik faaliyetleri hız kazandı. Toprakla yeniden…

Eğitim Haberleri

Türkiye Finallerine Yükseldiler

Muş’u temsil eden Prof. Dr. Vahit Özmen Ortaokulu, Bingöl’de düzenlenen Küçükler Futbol Yarı…

15 bin öğretmen atamasında sözlü sınava geçenler açıklandı

15 bin sözleşmeli öğretmen atamasında sözlü sınava hak kazanan adaylar açıklandı. Kadrolara başvuran…

Güzel Sanatlar Lisesi’nden Anlamlı 23 Nisan Kutlaması

Şehit Yücel Kurtoğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 23 Nisan’da Cumhuriyet’in 100. yılına ithafen…

Kültür Sanat Haberleri

Muşlu Genç Piyanist Bager, Uluslararası Yarışmada Ulusal Aşamaya Yükseldi

Bilkent Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2025 Uluslararası Piyano Yarışması’nın Türkiye kategorisinde, Muşlu hemşehrimiz…

Kırköy İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinin Tiyatro Başarısı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik Merkezleri Arası Tiyatro Yarışması” kapsamında sahnelenen…

Karakalem Portrelerle Yüzler Güldü: 26 Ressamdan Köy Okulu Öğrencilerine Sürpriz

Türkiye’nin farklı şehirlerinden bir araya gelen 26 ressam, “Resimlerle Çocuklara Umut Ol” projesi…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri

 
Muş Haber Tanıtım