Skip to main content
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • AK Parti Muş Belediye Başkan A.adayı Taylan Muş’un karar verci, Muşlular olacak

AK Parti Muş Belediye Başkan A.adayı Taylan Muş’un karar verci, Muşlular olacak

Muş Haber Fotoğrafı

Muş Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan İnşaat Mühendisi Adnan Taylan, “Muş’umuza kazandıracağımız her bir projede fikir birliğine önem veriyoruz. Bu yolda şehrimizin tarım ve hayvancılık konusunda daha ileri noktalarda yer alması öncelikli hedefimiz. Tarım ve hayvancılıkta marka il olmak için çalışacağız.” dedi.

Taylan yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu’yu ebedi ata yurdu yapan Sultan Alparslan ve silah arkadaşlarının sarsılmaz iman ve gayretleriyle kazanılan Muş’un, 19 yıldır AK Parti’nin ortaya koyduğu hizmet anlayışıyla geliştiğini belirtti.

Muş’un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde her gün daha da güçlendiğini ifade eden Taylan, şehrin daha da gelişmesi için gece gündüz çalışmaya talip olduğunu bildirdi.

“Muş’umuza kazandıracağımız her bir projede fikir birliğine önem veriyoruz”

Şehrin hak ettiği noktalara ulaşması için imkânların mevcut olduğuna vurgu yapan Taylan, şunları kaydetti:

“Bizlere düşen, imkânlarımızı ve sahip olduğumuz potansiyelleri verimli kullanmak. Ben de Muş’un bir evladı, AK Parti ailemizin bir ferdi olarak inşaat mühendisi kimliğimle bugüne kadar naçizane, gücümün yettiğince çalıştım. Çıktığım bu yolda AK Parti’mizden Muş Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. Muş’umuzun daha da ilerleyip güçlenmesi için el birliğiyle geliştireceğimiz birçok projemiz var. Muş’umuza kazandıracağımız her bir projede fikir birliğine önem veriyoruz.”

 “Tarım ve hayvancılıkta marka il olmak için çalışacağız”

Taylan, Muş Ovası’nın Türkiye’nin en önemli ve en büyük ovalarından biri olduğunu belirterek, “Şehrin tarım ve hayvancılık konusunda daha ileri noktalarda yer alması öncelikli hedeflerimizden. Tarım ve hayvancılıkta marka il olmak için çalışacağız.” dedi.

 Muş’un karar verci, Muşlular olacak

Taylan şehre kazandıracağı projeler konusunda şu ifadeleri kullandı:

“Muş’un tarihini yansıtan eserlerin, tarihi dokusu bozulmadan yapılacak bakım ve restorasyonu, hayata geçireceğimiz projelerden bir tanesi olacak. Biliyoruz ki şehrimizde üzerinde durulması gereken önemli başlıklardan biri de ulaşım. Yapmak istediğimiz şey, halkımız için kıymetini bildiğimiz zamanın büyük kısmını kendiniz için kullanabilmenizi sağlamak. Bu kapsamda özellikle üniversite öğrencilerinin geçiş güzergâhında olan hat ve sefer sayısını artırarak gençlerimiz ve halkımızın ulaşım ağını inşaat mühendisi vizyonuyla geliştirmeyi planlıyoruz. Aynı zamanda, sizler için ulaşımı maddi olarak daha ulaşılabilir bir hale getirmek amacıyla da projeler üreteceğiz.

Yıkılan ve şu an alanı boş olan Muş Otogarı’nın yerine yapılacak yatırım içinse sizlerin görüşü bizim için en değerli veri olacak. Bu konuda, Muş’un sahibi sizlerin, yapacağımız ankete verdiği cevaplarla, alanın kullanım amacı belirlenecek. Yani Muş’un karar merci sizler olacaksınız.”

“Hedefimiz, genç nüfusumuzun Muş’ta iş sahibi olması”

Taylan, üniversite öğrencileri dahil olmak üzere tüm gençlerin sosyalleşebileceği, eğlenceli vakit geçirebileceği, çeşitli kurslarla kendilerini geliştirebilecekleri bir çalışma alanının oluşturulmasının öncelikli projelerinden olacağına vurgu yaparak, “Daha yoğun ve daha verimli bir şekilde internet kullanan gençlerimize interneti daha hızlı ve stabil hale getirerek dünyayla rekabet edebilecekleri bir zemin hazırlayacağız.

Genç nüfusumuzun Muş’ta iş, aş sahibi olması bizim çalışacağımız bir başka alan olacak. Hedefimiz Muş’un daha da değerlenmesi için Muşlu evlatlarımızın ilimize hizmet edebileceği istihdam ortamları yaratabilmek.” ifadelerini kullandı.

Taylan, şehrin bulunduğu coğrafyanın zor bir coğrafya olması nedeni ile özellikle kış aylarında yoğun kar yağışı nedeniyle büyük zorluk yaşandığına dikkat çekerek, bu kapsamda da Belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa fazlasıyla yerine getireceklerinin de altını çizdi.

Muş’u, “Yurt açan zaferin şehri, Anadolu’nun kapısı” olarak tanımlayan Taylan, şunları söyledi:

“Muş’umuzu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde partimizin ve tüm Muşlu hemşerilerimizin desteğiyle çok daha iyi yerlere getireceğimize inancımız sonsuz. Bugün olduğu gibi, Allah’ın izniyle belediye başkanlığını üstleneceğim dönem boyunca sizlerden gelen istek ve talepler “Başım gözüm üstüne” olacak. Gönül bağımız olan Muş’a hizmete hazırız.”

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 37 bin 886 olarak açıklandı.

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart ayı sonu itibarıyla 37 bin 886 oldu.…

Tescilli Muş Lalesi’ne büyük ilgi

Muş’ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141…

Muş Havalimanı, Mart Ayında 35 Bin 961 Yolcu Ağırladı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı, geçen ay gerçekleşen iç hat yolcu trafiğiyle büyük bir…

Eğitim Haberleri

Liseler arası bilgi yarışmasında birincisi EML öğrencileri

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 9. sınıf öğrencileri Fatih Kandemir ve Muhammed…

Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 2.lik

Muş Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yetenekli öğrencisi İlayda ÇAMTOSUN, Erzurum’da düzenlenen Genç…

Üniversite öğrencileri fosil incelemesi yaptı

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Okulöncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin “Erken Çocukluk Dönemi Çevre…

Kültür Sanat Haberleri

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Behzat Yel’in yeni şiir kitabı

Yazar ve şair Behzat Yel’in ilk şiir kitabı “Bir Soluk Nefes”, Liz Yayınları…

Arşın Mal Alan Opereti Sahnelendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü repertuvarındaki Azerbaycanlı besteci…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri