Skip to main content

2017 yılının ilk danışma meclisi toplantısı yapıldı

Muş Haber Fotoğrafı

AK Parti Ocak ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Başkanı Namık Ergün, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile parti üyeleri katıldı. 15 Temmuz darbe gecesiyle ilgili hazırlanan sinevizyon gösteriminin ardından konuşan İl Başkanı Namık Ergün, partinin kurulduğu günden bugüne kadar görev alan tüm teşkilat üyelerinin katılımıyla bir toplantı yapmayı planladıklarını ve bu toplantıyı referandumdan önce yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Son zamanlarda yaşanan terör saldırılarına da dikkat çeken Ergün, Aslında 2017 yılı için güzel çalışmalarla ilgili konuşmak isterdim, 2017 yılı için müjdeli haberler vermek isterdim ancak ülke içi ve ülke dışından işbirliği halinde hareket eden terör örgütlerinin katliamlar yapması ülkeyi yasa boğmuştur. Terörizmi ve teröristlerin tamamını şiddet ve nefretle kınıyorum. Bu gibi menfur saldırılar karşısında yapmamız gereken, saflarımızı daha da sıklaştırmaktır. Birbirimize daha sıkı sarılmalıyız ve tüm milletimizin beklentisi olan AK Partimizi daha güçlü hale getirmeliyiz dedi.

Ülkede terör eylemlerinin arttığını ifade eden Namık Ergün, Yurt içi ve dışında artan saldırıların tek amacı, ülkemizi bölmek, parçalamak ve yutmaktır. Cumhurbaşkanımızı, başbakanımızı ve iktidarımızı güçsüz ve etkisiz hale getirmeyi hedefliyorlar. Bu oyuna müsaade etmeyeceğiz. Ülkemiz üzerinde yapılmak istenen operasyonlara müsaade etmeyeceğiz. Ülkemizin kalkınması için hayatını ortaya koyan Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın pasifize edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Onlara vereceğimiz en güzel cevap, partimize sahip çıkmaktır. Bunun için çalışmalarımızı arttırmalıyız. Teşkilat olarak herkes bir olmalı, dedikoduyu, kini ve nefreti bırakmalıyız. Birbirimizi Allah rızası için sevmeliyiz diye konuştu.

Geçmişte hayal edilemeyen projelerin AK Parti döneminde hayata geçtiğine vurgu yapan Ergün şöyle konuştu: Tüm olaylar karşısında cumhurbaşkanımız, başbakanımız, bakanlarımız, parti üyelerimiz, ‘durmak yok yola devam diyerek’ açılıştan açılışa koşuyor. Geçmişte hayal dahi edilemeyen devasa projeler hayata geçiriliyor. Bu da birilerinin işine gelmiyor, birilerinin hesabına gelmedi. Ülkenin yükselmesi, birilerini rahatsız etti ve aynı kumandadan yönetilen FETÖ ve PKK terör örgütleri, alçakça saldırılarına başladı. Biz, bu saldırılara karşı birliğimizi muhafaza edeceğiz.

Belediye Başkanı Feyat Asya da, terör saldırılarına tepki göstererek, Her ne sebeple olursa olsun insan hayatına kast edenleri telin ediyor, menfur saldırıları şiddetle kınıyoruz. Tüm canlılara yaşam hakkını Allah vermiştir ve ancak Allah alır. Biz, bu saldırıların arkasındakileri şiddetle kınıyoruz. Üzerimizde oyunların oynandığını çok iyi biliyoruz. Cumhurbaşkanımızın Orta Doğu ülkelerinin umudu olduğunu gören şer odakları birleşerek, terör örgütleri üzerinde ülke hakkında plan ve projeler ortaya koymuşlardır ve hain saldırılarını yapmışlardır dedi.

Belediyenin karla mücadele çalışmasına da değinen Başkan Asya, Hiçbir insanın talebini geri çevirmeyi istemeyiz ama şunu bilin ki geri çevrilen talepler bizi de mutsuz ediyor ve bazı taleplerin yapılamayacağı için geri çevrildiğini bilmenizi isterim. 25 gündür doğal bir afet yaşıyor. 2 metreye yakın kar yağdı. Muş eski Muş değil. Trafik ağımız artmıştır. Hal böyle olunca da iş yükümüz de artıyor. Evet, her insan kendisi için en önemlidir ama bizim önceliklerimiz var. Kar yağdığı andan itibaren muhtarlar ve birim amirlerimizi seferber ettik. Vatandaşlarımızın ağır kış şartlarından en az şekilde etkilenmesi için tüm gücümüzle çalıştık. Günde 600 kamyon kar taşıyoruz. Bu basit bir çalışma değil diye konuştu.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 37 bin 886 olarak açıklandı.

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart ayı sonu itibarıyla 37 bin 886 oldu.…

Tescilli Muş Lalesi’ne büyük ilgi

Muş’ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141…

Muş Havalimanı, Mart Ayında 35 Bin 961 Yolcu Ağırladı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı, geçen ay gerçekleşen iç hat yolcu trafiğiyle büyük bir…

Eğitim Haberleri

Liseler arası bilgi yarışmasında birincisi EML öğrencileri

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 9. sınıf öğrencileri Fatih Kandemir ve Muhammed…

Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 2.lik

Muş Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yetenekli öğrencisi İlayda ÇAMTOSUN, Erzurum’da düzenlenen Genç…

Üniversite öğrencileri fosil incelemesi yaptı

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Okulöncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin “Erken Çocukluk Dönemi Çevre…

Kültür Sanat Haberleri

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Behzat Yel’in yeni şiir kitabı

Yazar ve şair Behzat Yel’in ilk şiir kitabı “Bir Soluk Nefes”, Liz Yayınları…

Arşın Mal Alan Opereti Sahnelendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü repertuvarındaki Azerbaycanlı besteci…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri