Skip to main content

Yatırımcı yer sıkıntısı yaşıyor..

Muş Haber Fotoğrafı

Bindurmaz Hazır Beton ve MYM İnşaat ve Elektrik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bingöl, Muş’ta çok daha büyük yatırımlar yapmayı amaçladıklarını söyleyerek, yeni kuracakları Hazır Beton Tesisleri için yer sıkıntısı çektiklerini bunun içinde yetkililerden destek beklediklerini dile getirdi.

Bindurmaz Hazır Beton ve MYM İnşaat ve Elektrik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bingöl, ticari hayata çiftçilik ve kamyonculuk yaparak başladığını söyleyerek gayret ve çabası sonucu oluşan şirketleri ile Muş’a hizmet etmekten ve Muşlu olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Çiftçilikten işadamlığına uzanan hayatının çok zor şartlar altında geçtiğini dile getiren Bindurmaz Beton ve MYM inşaat ve elektrik şirketinin yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bingöl, Bingöllerin dünü ve bu günü ile Muş’a bağlı bir aile olduğunu dile getirerek, Muş’ta Muş’a hizmet eden bir işadamı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Yönetim kurulu başkanı olduğu şirketlerinde yaklaşık olarak 45 sigortalı eleman çalıştırdığını ve bu elemanları ile bir aile gibi birbirlerine bağlı olduklarını kaydeden Bingöl, başarının bütünlük içerisinde kazanıldığını söylemeyi de ihmal etmedi. Zor şartlar altında bu günler geldiğini ifade eden Hüseyin Bingöl, fırsatın insanın eline bir defa geçtiğini kendisinin ise bu fırsatı başkaları gibi dışarıya değil de Muş’a hizmet ederek değerlendirdiğini dile getirdi. Öte yandan gün geçtikçe şirketlerinin büyüdüğünü dile getiren Hüseyin Bingöl, geniş çapta hizmet edecek ve yaklaşık olarak 100 kişinin istihdam edilebileceği büyük bir Beton santralı kurmayı düşündüklerini fakat bunun içinde yer sıkıntısı çektiklerini vurguladı. Yetkililerden bu konuda da kendilerine yardımcı olunmasını istediklerini hatırlatan Bingöl, imkânlarının olması halinde çok daha büyük yatırımlar yapabileceklerini söyledi.

“YETKİLİLERDEN DESTEK BEKLENİYOR”
Muşlu iş adamlarından Hüseyin Bingöl, Muş’ta yatırım yapan iş adamlarıyla ilgilenilmesini isteyerek, yetkililerin Muş’a gönül vermiş küçük büyük bütün işadamlarına yardımcı olmalarını beklediklerini belirtti. Muş’ta yatırım yapması için dışarıdaki iş adamlarına gösterilen ilginin kendilerine gösterilmemesine sitem eden Bingöl, önce yerli iş adamlarıyla ilgilenilmesini ve sorunlarının dinlenmesini istedi. Muş’ta birçok yatırımları olan ve onlarca kişiye iş imkânı sağlayan Bindurmaz Hazır Beton ve MYM İnşaat ve Elektrik şirketi yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bingöl, Muş’ta yatırım yapan, Muşlu iş adamlarının ilgiye ihtiyaçlarının olduğunu, devletten hiçbir surette maddi destek beklemediklerini, ancak sorunlarına da kayıtsız kalınmamasını istedi. Önceleri çiftçilik ve nakliye işi ile uğraştıklarını şimdilerde ise inşaat ve hazır beton santralı kurarak Muş’a hizmet etmek isteyerek Muş’tan gitmeyip, Muş’a yatırım yapmayı tercih ettiklerini kaydeden Bingöl, ancak yatırımlar yapmalarına rağmen, birçok sıkıntı ile karşılaştıklarını vurguladı. Hüseyin Bingöl, “Bizler Muş’a yatırım yaptığımız için mutluyuz. Ancak, ilgililerden yeteri derecede ilgi görememekteyiz. Biz devletten maddi hiçbir şey istemiyoruz. Zaten bugüne kadar yaptığımız yatırımlarda da, devletimizden tek kuruş katkı almadık. Ancak, sorunlarımıza duyarsız kalınmasını istemiyoruz. Biz sadece sorunlarımıza kulak verilmesini istiyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

 Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta toplu taşımaya zam geldi

Muş Alparslan Üniversitesi ulaşımını yapan özel halk otobüslerine zam geldi. 2024-2025 Eğitim öğretim…

Çiftçilere 1.9 Milyar Liralık Destek

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “1 milyar 962 milyon 46…

Muş’ta Metan Gazı Çıkarıldı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden Teknik ve Arama Genel Müdürlüğü’nün (MTA)…

Eğitim Haberleri

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti: Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir’den…

Bulanık’ta ilkokul öğrencilerine kitap hediye edildi

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu Sanat ve Kültür Topluluğu, “Geleceğin Okurlarına Bir…

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Kültür Sanat Haberleri

Sezgin Hatipağaoğlu Yeşilay’ın 2024 Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Fotoğraf Yarışması’nda Ödül Kazandı

Muş Fotoğraf ve Sanat Derneği Başkanı Sezgin Hatipağaoğlu, Yeşilay’ın 2024 yılında düzenlediği Uluslararası…

Muşlu Oyuncu Ömer Akalın’a Altın Koza’da Büyük Onur

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film…

O köy İkinci Göbeklitepe olmaya aday

2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında gerçekleştirilen 2. kat asfalt sathi kaplama çalışmaları ile…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri