Skip to main content

Varto`da örnek dayanışma

Muş Haber Fotoğrafı

Muş’un Varto ilçesinde Mide kanseri olan bir vatandaş için Vartolu gençler seferber olup dayanışma gecesi düzenlediler.
Muş’un Varto ilçesi Belediyesinden emekli olan ve Hürriyet Mahallesinde oturan 6 çocuk babası ve yaklaşık bir yıldır Mide kanseri olan Ali Karahan için Vartolu gençler dayanışma içerisinde seferber olup Kültür merkezinde 2 seanslı Müzikli bir gece düzenlediler.
Muş’un Varto ilçesi Belediyesinden emekli olan ve Halen Hürriyet mahallesinde ikamet eden 6 Çocuk babası Ali Karahan İzmir ili Tepecik Tıp Fakültesi hastanesinde yatmakta olup tedavilerinin sürdürüldüğü ve bu nedenle de kendisinin tedavisinin sürdürülmesi ve azıcıkta katkı sağlamak amacıyla Vartolu gençler olarak bir gece düzenlediklerini dile getirdiler.
Hasta olan Ali Karahan’ın eşi Hatun Karahan ise, Eşimin hasta olduğunu hiç bilmiyorduk ani olarak bir sancısından dolayı hastaneye götürdük. Yapılan tetkik ve tedavilerin ardında mide kanseri olarak hastalığı tespit edildi. Eşim Şu an İzmir ili Tepecik Tıp Fakültesi hastanesinde yatmaktadır. Sağolsunlar çocuğumun arkadaşları olan gençlerimiz bizi ve Ali Karahanı unutmayıp bir gece düzenlemişler. Şu an çok duygulu bir an yaşıyorum. Ne söyleyeceklerimi anlatamıyorum. Gençlerin duyarlı davranışları beni bayağı duygulandırdı. Eşim olan Ali Karahan’a acil şifalar diler, organ naklinde bulunanların organ vermelerini istiyorum. Emeği geçen her kese ve başta gençlerimize kendilerine çok çok teşekkür ederim. Dedi.
Hürriyet mahallesinde oturan Erkan Aktay adlı genç ise, Arkadaşımız olan bir gencin babası Ali Karahan Mide kanseri olduğu için biz kendisinden habersiz olarak ilçede kendilerine bir katkı sağlamak amacıyla gençlerle dayanıştık ve bir gece düzenledik. Arkadaşımızın babasına acil şifalar dileriz. Duyarlı davranıp bizim bu desteğimizden yardımlarını esirgemeyenlere teşekkür ederiz. Dedi.
Vartolu gençlerin düzenlemiş olduğu gecede Azenya gurubu eşliğinde şarkılar söylendi. Varto Karaköy köyü öğretmeni İlhan Tosun İle Çayçatı köyü İlköğretim Okulu öğretmeni Derya Börühan da eşlik ettiler.
Gençlerin dayanışma gecesinde 500 adet 5 TL.’lik bilet satıldı. Biletlerin geliri Ali Karahan’ın tedavisinde kullanılacak. Muş`un Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri