3’üncü lige yükselme müsabakalarında İl temsilcimiz Özmuş Spor’un grup maçlarına yönelik yaptığı transferlerin ilkleri olan 2 siyahî birde Bank Asya liginde oynayan toplam 3 sporcu lisans işlemlerini bitirmek üzere ilimize geldi. Muş’a gelişleri ile ilk olarak Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret eden kulüp Başkanı ve yeni transferler Vali Bektaş’a amaçlarının 3’üncü lig olduğunu söylediler.
Siyahi sporcular Muş’ta. Gine asıllı olan 2 siyahi sporcu ve yıllarca Ülke futboluna profesyonel liglerimizden olan Bank Asya da futbol yaşantısını sürdüren profesyonel sporcu Muş’a gelişleri ile birlikte Vali Erdoğan Bektaş’a makamında ziyaret gerçekleştirdiler. Vali Erdoğan Bektaş’ı yeni transferler ile ziyaret ederek asıl amacın Muş futbolunu daha ileriye götürmek adına yeni arayışlar içerisinde olunduğunu belirten açıklamalarda bulunan Özmuş spor Kulüp Başkanı Şemsettin Çiftçi bu yıl yeni kurmuş olduğumuz Özmuş spor kulübünün 3!üncü lige çıkması için gerekenleri gece gündüz demeden yerine getireceklerini söyledi. Başkan Çiftçi transfer çalışmalarına yönelik olarak yaptığı açıklamasında: “20 Şubat tarihinde Şeker Fabrikasında kampa alınacak olan takımımızın bu 3 transferin yanı sıra 7 tane daha 2’inci ve 3’üncü liglerde oynayan sporcularında 19 Şubatta ilimize anlaşma sağlanan yeni hoca ile geleceklerdir. Yapmış olduğumuz transferlerin çok kalite sporcular olmasına özen göstererek bunları çok cüzi miktarlara aldığımızı herkesin bilmesinde fayda vardır. Bu işi yıllardan beri devam ettiren bir yönetici ve emek sarf eden kişilerden biri olarak başka bir kulüp bu sporcularla anlaşma zemini sağlasaydı bu 750 Bin TL’yi bulacak bir konuma ulaşırdı. Sezon öncesinde Sayın Valimiz’le yapmış olduğumuz istişare toplantısında ben bu takımı 340 Bin TL’ye rahat çıkarırım dememe rağmen iş adamlarımızla yapılan ikinci bir toplantıda bu rakamı 200 Bin TL’ye düşürmemizin tek nedeni sporcularla yapmış olduğumuz sıkı pazarlıklar neticesinde bu rakamları aşağıya çektik. Malzeme ihtiyaçlarımızı Muş’lu adamlarımızdan Selahattin Akaydın tarafından karşılanacaktır. İlk etap birinci kamp çalışmalarımız Muş Şeker Fabrikası Müdürümüz Cumhur Mehmet Demirtaş’ın Şeker fabrikası kapılarını bizlere açması ile giderilmiştir. Ve yine ikinci etap kamp çalışmalarımızda Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kamp merkezinde yapabilecek olmamızdan dolayı ilk etapta belirttiğim rakamlarının altına düşerek maddi anlamda bütçenin en aza indirilmesine gayret ettik. Burada bizlere her türlü yardım ve fedakarlığı gösteren başta Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş ve çalışmalarımızın hayata geçirilmesi noktasında emek sahibi olan herkese katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum diye konuştu.
KATKI SUNAN İŞ ADAMLARIMIZ
Vali Erdoğan Bektaş’ın Başkanlığında yapılan istişare toplantısında Muş futbolunun Özmuş sporla yeniden yükselişe geçmesi adına katkı sunanların isimlerini yayınlıyoruz. Belirtilen miktarların Vali Erdoğan Bektaş’ın kendi notu ile yazdığı 125 Bin TL’de yazılan tutarları ödeyen iş adamlarımızın isimleri Kulüp yönetimi tarafından belirtilirken söz veren diğer iş adamlarımızın da isimlerini gelecek hafta bir kez daha gazete sayfalarımıza taşıyacağız.
Vali Erdoğan Bektaş Başkanlığında yapılan istişare toplantısında İlimiz İş Adamlarından;
Muhittin Aytunç 5 Bin TL
Murat Sabuncuoğlu 5 Bin TL
Bindurmaz Beton 5 Bin TL
Mugi Hipermarket 5 Bin TL
Ceylan Plaza 5 Bin TL
Salih Yazıcıoğlu 2 Bin TL
İdeal Alışveriş Merkezi Bin TL
Talip Tuğal Bin TL
Ayhan Aksoy 500 TL’yi çek olarak ÖzMuş Spor Kulubü yönetimine teslim ettiler.
Günaydın Muş Gazetesi
Yorum Yapılmamış