TFF Futbol Geliştirme Merkezi ve HERKESiçinFUTBOL-GRASSROOTS ana sponsoru ÜLKER in desteğiyle açılan Muş HİF Merkezinde, futbol eğitimlerine minik sporcular tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. 5 eğitimci 1 koordinatör himayesinde yürütülen çalışmalarda, çocuklara futbol yeteneklerinin gelişmesi noktasında çeşitli bilgiler aktarılıyor.
UEFA nın “Herkese, her yerde futbol” sloganı ile desteklediği ve üye ülke federasyonlarına önerdiği, HERKESiçinFUTBOL-GRASSROOTS projesi Ülker in münhasır sponsorluğun da TFF Futbol Geliştirme Merkezi tarafından yürütülüyor. Proje kapsamında hayata geçirilen, HERKESiçinFUTBOL merkezlerinde 6-12 yaş arası çocuklar hiçbir ücret ödemeden spor yapma ve dengeli beslenme, çevre bilinci gibi eğitimler alma imkanı buluyor
HERKESiçinFUTBOL-GRASSROOTS projesi çerçevesinde kapılarını minik sporculara açan Muş HİF Merkezinde eğitimler, Çumartesi ve Pazar günleri ücretsiz olarak, antrenörler eşliğinde verilmektir. HİF Merkezleri de futbolun yanı sıra; çocuklara takım ruhu bilinci aşılanmaktadır.
Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi ve HERKESiçinFUTBOL-GRASSROOTS ana sponsoru ÜLKER in desteğiyle açılan Muş HİF Merkezinde futbol eğitimlerine minik sporcular tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. 5 eğitimci 1 koordinatör himayesinde yürütülen çalışmalarda çocuklara futbol yeteneklerinin gelişmesi noktasında çeşitli bilgiler aktarılıyor.
Muş’ta HİF çalışmaları kapsamında kayıt yaptırmak isteyen çocuk sayısı ve bunun yanı sıra gösterilen ilgi karşısında duydukları memnuniyeti miniklerin futbolda daha kaliteli ve daha iyi yerlere gelebilmeleri adına eğitim çalışmalarıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Merkez Koordinatörü Alparslan Tice HİF Merkezi eğitim çalışmalarımız hafta sonları Cumartesi ve Pazar günlerinde yapılmaktadır. Eğitim çalışmalarımız 5 eğitimci antrenör nezaretinde gerçekleştirilmektedir. Kayıt döneminde velilerimiz tarafından gösterilen ilgi ve duyulan memnuniyet bizleri fazlası ile onure etmiştir. Gelecek yıl kayıt dönemimizin daha bir yoğunluk yaşayacağına inanıyoruz. Birbirinden çok değerli eğitimci antrenörlerimiz olan Hakat Okut, Mehmet Kaya, Fetullah Aydın, Dursun Emre ve Fatih Şener hocamıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Muş’ta var olan potansiyeli gelecek adına daha kaliteli ve daha yetenekli futbolcular üzerinde işleyip bu futbolcularımızın hem il hemde ülke futboluna yarar sağlayabilecek konuma gelmesi asıl hedef noktasında yer alan amaçlarımızın başında gelmektedir.
Muş Ovası Gazetesi


