Skip to main content

Kızlar Türkiye Yarı Finalinde

Muş Haber Fotoğrafı

Ağrı Çağdaş gençlik Spor, Siirt ve Hakkari Kız Meslek Lisesi Spor takımlarını 3-0 mağlup eden Muş Voleybol Spor Kulübü Türkiye Yarı Finali’ne çıkmaya hak kazandı.
 
Muş Voleybol Spor Kulübü Türkiye Yarı Finalinde. Başarılı karşılaşmalara imza atan genç kızlar takdir edildi.
 
Genç Kızlar Grup Birinciliği yarışmaları sona erdi. Dörtlü turnuvadan oluşan toplam 6 karşılaşma yapıldı. Grupta mücadele eden Muş Voleybol Spor Kulübü; Ağrı Çağdaş Gençlik Spor’u, Siirt Takımı’nı ve Hakkari Kız Meslek Lisesi Spor takımını 3-0 mağlup ederek Türkiye Yarı Finali’ne yükselmeye hak kazandı. Grupta mücadele eden Muş ve Hakkari ekibi Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda final karşılaşmasına çıktı. Karşılaşmanın üç setinde üstün bir oyun sergileyen Muş Voleybol Spor Kulübü sahadan 3-0 galip ayrıldı. Kapalı Spor Salonunda yapılan karşılaşamaya Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şihmus Sinecem, İl Genel Meclis Başkanı Muhsin Yiğit, İl Kütüphane Müdiresi Aygül Öncel Şahin, Tanpa Yumurta Farikası Sahibi ve İş Adamı Aydın Çelik, Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı. Ağrı, Siirt ve Hakkari takımlarını 3-0 mağlup eden Muş Voleybol Spor Kulübü takımını tebrik eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şihmus Sinecem, Muş’un Türkiye Finalinde temsil edilmesini istediklerini söyledi. Sinecem, Kulüp Antrenörü Mehmet Öztürk ve sporcuları tebrik ederek yaptığı konuşmada: “Muş’un ilk defa bu kadar başarılı bir voleybol kız takımının olduğunu gördüm ve onlarla gurur duyuyorum. Kızlarımız Hakkari takımı karşısında gerçekten üstün bir performans gösterdi ve bizim göğsümüzü kabarttı. İnşallah Türkiye Finaline çıkar ve güzel bir başarı elde ederler. Ben şahsım ve Oda Başkanlığı adına Kulüp Başkanı, Antrenörü ve tüm sporcularını kutluyorum” dedi. Yıldız ve Genç Kızlar Grup Şampiyonu olan Muş Voleybol Spor Kulübü takımlarını tebrik eden İl Genel Meclis Başkanı Muhsin Yiğit, iş adamlarına seslenerek başarılı kız çocuklarına sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Yiğit, bizzat tüm karşılaşmalara katıldığını belirterek Muşlu kız çocuklarının ne kadar başarılı olduğuna şahit olduğunu söyledi. Yiğit, yaptığı konuşmada: “Muş Voleybol Spor Kulübü hem Yıldızlarda hem de Genç Kızlarda Türkiye Yarı Final’ine çıktı. Yani Muş’u iki takım ile temsil edilecektir. Buda Muş’un ne kadar başarılı kız çocuklarının olduğunu gösteriyor. Bu kadar başarılı kız çocuklarımız varken iş adamlarımız sahip çıkmalı ve destek vermelidir. Çok sayıda duyarlı olan iş adamlarımız var ve destek çıkacağına da inanıyoruz” dedi.
“Herkese teşekkür ediyoruz”
Muş’un voleybolda başarılı olması için hiçbir nedenin olmadığını belirten Muş Voleybol Spor Kulüp Başkanı Şahin Şahin bütün sporcuların Muşlu olduğu ve transfer sporcunun olmadığını söyledi. Vali Ali Çınar’ın spora büyük destek verdiğini açıklayan Şahin, 32 tane aktif kız çocuğunun spora kazandırıldığını kaydetti. Özellikle kız çocuklarının sporda başarılı olduğunu belirten Şahin, Muş’ta bu potansiyeli arttırmaya gayret ettiklerini ifade etti. Kulüp Başkanı Şahin, ayrıca Muş’a gelen Ağrı, Hakkari ve Siirt takımlarına ve idarecilerine teşekkür etti. Şahin devam ettiği konuşmada ise: “Yıldız ve Genç Kızlar kategorisinde Türkiye Yarı Finaline çıkmaya hak kazandık. Bu başarının asıl sırrı Kulüp Antrenörümüz Mehmet Öztürk’ün gayretli ve fedakar çalışmasından geçiyor. Ayrıca bizi yalnız bırakmayıp sürekli destek veren İl Emniyet Müdürümüz Muharrem Durmaz Beye, Belediye Başkanı Necmettin Dede Beye, Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği (EMHAYAD) Muş Şubesi Başkanlığına, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şihmus Sinecem, İl Genel Meclis Başkanı Muhsin Yiğit, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Proje İl Koordinatörü Bülent Solmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal’a, MAKSAD Başkanı Cemalettin Çelik, İş Adamlarına, basın mensuplarına ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri