Skip to main content

İki takımımızda 2. ligde

Muş Haber Fotoğrafı

2016-2017 Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığınca yeni yapılanma neticesinde ilimizin iki takımı da Voleybol 2. Profesyonel ligi 6. Grupta mücadele edecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığı tarafından 01.08.2016 tarihinde yapılan toplantı neticesinde 3. Lig takımlarının bundan böyle 2. Lig statüsünde mücadele edileceği 2. Ligin ise 1. Lig olarak devam edeceği kararı çıkmıştır.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ferzende Emre, takımlarımızın profesyonel 2.Ligde mücadele etmesi bizleri ve sporculara pozitif katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz, yalnız bir dezavantajımızın da olduğunu vurgulamak isterim alınan bu karar doğrultusunda 2.Ligde mücadele edeceğimiz için lisans sayılarında da bir kısıtlama getirilmiştir, buna göre sadece 18 lisans çıkarabiliyoruz buda gençlerimizin üniversitelere yerleşmelerinde olumsuz katkı sunacağı düşüncesindeyiz. Kulübümüz ve Devletimizin katkılarıyla bu güne kadar 96 genç kardeşimiz üniversiteli oldular biz bu sayıların daha da artması düşüncesindeyiz, bununla ilgili çalışmalarımızı Türkiye Voleybol Federasyonuna bildirdik, inşallah lisans sayılarında bir düzeltme olur kanaatindeyiz dedi.

2.VOLEYBOL PROFESYONE LİGİ START ALIYOR

Lalezar Spor ve Yetiştirme Yurdu Spor bu hafta sonu oynanacak olan Bitlis Türşad ve Şırnak Belediye Spor müsabakaları ile sahneye çıkacak, Cumartesi (15.10.2016) günü saat 13:00 da Muş Atatürk Spor Salonunda Muş Yetiştirme Yurdu Spor ve Bitlis Türşad spor arasında oynanacak, Pazar (16.10.2016) günü ise Şırnak İli İdil İlçesinde her iki takımımızda mücadele edecektir.

Evimizde oynayacağımız müsabakaya tüm spor sevenleri davet eden kulüp başkanı Ferzende Emre seyircilerimizin desteğiyle lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz, hedefimiz hafta sonu oynayacağımız 3 müsabakada 3te 3 yapıp lige iyi bir başlangıç yaparak her iki takımında play-off müsabakalarına katılmasıdır dedi.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Malazgirt’te Şeker Pancarı Üreticilerine Yönelik Toplantı Düzenlendi

Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya üreticiler yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan…

Muş’ta Zincir Marketlerde Kırtasiye Ürünleri Denetlendi

Muş Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde zincir marketlerde kırtasiye…

Aromasıyla Meşhur Muş Üzümü Bu Yıl Erken Olgunlaştı

Üreticiler, Muş üzümünün mideyi rahatsız etmediğini, şişkinlik yapmadığını ve tamamen organik olduğundan dolayı…

Eğitim Haberleri

Muş’ta 2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Muş’ta 2025–2026 eğitim-öğretim yılı, İlköğretim Haftası etkinlikleriyle başladı. Vali Avni Çakır, yayımladığı mesajda…

18 bin 430 öğrenci için ders zili çaldı.

Muş’ta ilkokul birinci sınıf ve okul öncesi eğitime başlayacak öğrencilerin, yüz yüze yürütülecek…

Bir milyondan fazla kitap sıralarda hazır bekliyor.

Muş’ta 699 okulda 104 bin 231 öğrenci için toplam 1 milyon 139 bin…

Kültür Sanat Haberleri

Vali Avni Çakır, Adem Sönmez Sanat Galerisi’ni ziyaret etti

Muş Valisi Avni Çakır, fotoğraf sanatçısı Adem Sönmez’in sanat galerisini ziyaret etti. Ardından…

Muşlu Genç Sanatçı Esma Asi’den “Gençses” Yarışmasında Unutulmaz Performans

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen…

Yunus Teke’den Memleket Türküsü: “Arınç Yolu” Yayınlandı

Muşlu hemşehrimiz Yunus Teke’nin “Arınç Yolu” adlı şarkısı müzik platformlarında yayınlandı. Memleketi Muş’un…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri