Türkiye Dağcılık Federasyonu Muş İl Temsilcisi Ve Muş Dağcılık Arama ve Kurtarma İhtisas Kulübü MUDOSK Başkanı Mehmet Çağlayan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Türkiye Dağcılık Federasyonunun önemli eğitimlerinden olan “Kış Gelişim Eğitimini” ilimizde gerçekleştireceğiz.
Eğitimde tüm katılımcılar bir hafta çadırda konaklayacaktır. Yapılan faaliyetin ilimizin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayacağını düşünüyoruz. 2019 yılında Malazgirt zafer kutlamalarında bir aksilik olmazsa Türkiye Dağcılık Federasyonu olarak tırmanış gerçekleştireceğiz. Bu tür faaliyetlerin devamını getirerek sporcu gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan “Kış Gelişim Eğitimide ilimizde gerçekleşmişti by faaaliyet” 17-23 Şubat 2018 tarihinde 127 sporcu ve12 görevlinin katılımıyla başarılı bir şekilde son bulmuştu.
Faaliyetimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’a, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Sayın Prof.Dr. Ersan Başar’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Sayın Emrullah Güler ve bizlerin hep yanında olan Muş Alparslan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı sayın Şükrü Çobanoğlu’na teşekkür ederim.’’ Dedi. FIRAT DEMİR HABER49
Fırat Demir Haber 49 Gazetesi
Yorum Yapılmamış