Skip to main content

Ceylanpınar’ı mağlup ettik

Muş Haber Fotoğrafı

      Türkiye Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi´nin önemli bir mücadelesine ilimiz ev sahipliği yaptı. Atatürk Spor Salonu´nda oynanan maçta Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, Şanlıurfa Ceylanpınar Engelli Basketbol Takımı´nı ağırladı. Çekişmeli geçen maça her iki takımda iyi başladı.

Taraftarın da desteğiyle rakibine üstünlük kurmaya çalışan temsilcimiz, son saniyelere kadar maçı koparmayı başaramadı. Gelen son saniye sayısıyla 68-67´lik skorla rakibini mağlup etmeyi başaran temsilcimizde maç sonrası büyük bir sevinç vardı. Aldıkları bu galibiyetle büyük moral kazanan Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımı oyuncuları, sezon boyunca desteğini esirgemeyen taraftarlarıyla galibiyet sevinci yaşadı.

Ardından basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Başkanı ve oyuncusu Bedri Korkmaz, ev sahibi oldukları maçın oldukça zorlu geçtiğini ve rakiplerinin ligin güçlü takımlarından olduğunu söyledi. Buna rağmen galibiyet inancını hiç kaybetmediklerini ve sonuna kadar mücadele ettiklerini söyleyen Korkmaz, 68-67´lik skorla galip geldiklerini ve büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Süper Lig yolunda bir engeli daha aştıklarını ifade eden Korkmaz, önümüzdeki hafta Şanlıurfa Belediyespor ile karışılacaklarını belirtti.

Artık Gücümüz Tükendi Alınan bu galibiyetlere rağmen maddi sıkıntılarla boğuştuklarını da ifade eden Korkmaz, kulübe ait bir aracı satışa çıkarmak zorunda kaldıklarını dile getirdi.Korkmaz konuşmasında: Biz bu hafta sahamızda bir sayı farkla maçı zar zor aldık. Önümüzdeki hafta Şanlıurfa´ya gitmek için bir kuruş paramız yok. Şayet bir yerlerden destek alamasak altımızdaki arabayı satmak zorunda kalacağız. Tüm rakiplerimiz kurumlardan destek aldıkları halde biz onlarla kafa tutuyoruz. Artık gücümüz tükendi ifadelerini kullandı. Bugüne kadar verilen desteklerden dolayı teşekkür eden oyuncular ise desteğin sürmesi gerektiğini ifade ettiler.

Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri