Skip to main content

Bursa’dan galip döndü

Muş Haber Fotoğrafı

  Türkiye Garanti Tekerlekli Basketbol 1. Liginde mücadele eden Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı, deplasmanda Bursa Osman Gazi Tekerlekli Basketbol Takımına konuk oldu.

Karayolu ile Bursa´ya giden temsilcimiz, çekişmeli geçen mücadeleyi 52-58´lik skorla kazanmayı başardı. Rakibini kendi sahasında 6 sayı farkla yenmeyi başaran temsilcimizde maçın ardından büyük sevinç vardı. Rakip Bursa Osman Gazi Tekerlekli Basketbol Takımı ise alınan mağlubiyet sonrası yıkıldı. Bursa temsilcisi bu sonuçla ligden düştü.

Galibiyeti Taraftarlara Armağan Etti Alınan bu önemli galibiyet sonrası görüştüğümüz Muş Bedensel Engelli Tekerlekli Basketbol Kulübü Başkanı Bedri Korkmaz, kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Sezon boyunca bazı sıkıntılara rağmen önemli başarılar kazandıklarını ve bunda en büyük payın başta oyuncuların olduğunu söyleyen Korkmaz, kulübe destek verenlere teşekkür etti. Korkmaz açıklamasında: Deplasmanda karşılaştığımız Bursa Osman Gazi Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımını 6 sayı ile yendik.

Çok mutluyuz. Hedefimizde süper lig vardı, imkanımız sınırlıydı ve bu ümidimizi kaybettik, Bugün deplasmanda Bursa Osman Gazi Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımını yendik ve Bursa temsilcisi bu mağlubiyetle ligden düştü. Maddi sıkıntılarımız had safhada. Her kulüp gibi bizim de desteğe ihtiyacımız var. Rakiplerimizin hemen hepsi Belediyeleri tarafından destekleniyor. Bizim bırakın maddi destek vermeyi, maçlarımıza dahi kimse gelmiyor.

Bizler yaptığımız transferlerimizin ücretlerini bile veremiyoruz. İlimiz ileri gelenlerinden hem maddi hem de manevi destek bekliyoruz. Bizlere destekçi olan AK Parti Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek, İl Valimiz Seddar Yavuz, Vali Yardımcımız Ercan Öter, İş Adamı Abbas Şenkaya ve müsabakalarda bizleri yalnız bırakmayan, destekleyen Gıyasettin Bingöl, Şeref Seyrek ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Almış olduğumuz bu galibiyeti tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz ifadelerini kullandı.

Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri