Skip to main content

Yetiştirme yurdu mezunları bir araya geldi

Muş Haber Fotoğrafı

Muş Yetiştirme Yurdu mezunları gecesi düzenlendi. Gecede protokolün yanı sıra, çok sayıdaki yurt mezunu ve yurtlarda kalan çocuklar bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Muş Yetiştirme Yurdu Mezunları Derneği ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca geçerlilik kazanan Destek Ol Başaracağım Projesi kapsamında düzenlenen 23. geleneksel moral gezesi düzenlendi. Gecede sevgi evleri ve yuvalarda kalan eğitim öğretim yılında taktir ve teşekkür alan başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Programa Muş İl Müftüsü Alattin Bozkurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbari Aksoy, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz, İl Dernekler Müdürü Asliye Kılıç, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Özgür Korkmaz, kamu kurum amirleri, yurt öğrencileri ve çok sayıda yurt mezunu katıldı.

Mezunlar adına gecede bir konuşma yapan Dernek Başkanı Ferzende Emre: Biz mezunlar olarak 23 yıldır bu tür etkinlikleri hiç bıkmadan, usanmadan ve bir kere olsun bile of demeden isteyerek ve şevkle yapmaktayız, amacımız bizlere verilen emeğin karşılığını bir nebzede olsa verebilmektir. Çok kıymetli misafirler Sevgili öğrenci kardeşlerim şuan bu çatı altında 10 takdir ve 20 teşekkür belgesi olmak üzere toplamda 30 kardeşimizi ödüllendirme adı altında yaklaşık olarak 5.000 TL. Değerinde ödül dağıtımı için toplanmış bulunmaktayız. Hepimizin arzusu siz başarılı öğrenci kardeşlerimizin başarı halkasını genişleterek önümüzdeki yıllarda daha fazla olması ve bu başarıyı yakalamak için devletimizin sizlere verdiği sonsuz imkânlardan faydalanarak çıtayı en üst seviyeye çıkarmasıdır. Buradan siz değerli kardeşlerime seslenmek istiyorum, hiçbir başarı ama hiçbir başarı çalışmadan, gayret göstermeden elde edilemez. Bunun için çok çalışmamız lazım ki sizlerde bizler gibi devletimizin kurumlarına yerleşerek hem kendinize hem ailenize ve hem de bu cennet vatana aşkla hizmet etme olanağı yakalayabilesiniz. Bu güzel gecenin düzenlenmesinde katkıda bulunan İçişleri Dernekler Dairesi Başkanlığına, Valiliğimize, İstanbuldan, Ankaradan, Bursadan, Malatyadan ve Muştaki yurt mezunu arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunar ve katkılarından dolayı teşekkür ederim dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbari Aksoy da yaptığı konuşmada, Ferzende abiniz ve diğer abileriniz örnek bir davranış göstererek vefa örneği göstermişlerdir. Bu güzel geceleri 23 yıldır devam ettirdikleri için kendilerini tebrik ederim. Devletimiz sizlere sonsuz imkânlar sunmaktadır. Bunun bilincinde olarak çok çalışmanız lazım ki ileride abileriniz gibi kendinize, ailenize ve bu cennet vatana aşkla hizmet etme olanağı yakalayabilesiniz. Biz kurum amirleri olarak her zaman sizlerin yanınızda olacağız ve elimizden gelen imkânları kullanacağız. Bundan kuşkunuz olmasın dedi.

Gecenin sonunda Destek Ol Başaracağım PRODES projesi kapsamında planlanan etkinlik ve organizasyon kapsamında 130 katılımcının katılımı ile toplu yemek programına geçildi.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri