Skip to main content

Vali Yavuz’a teşekkür etti

Muş Haber Fotoğrafı

  5 yıldır Hacettepe Üniversitesi Çocuk Onkoloji Servisinde lösemi tedavisi alan Muhammed Aksu (10), babası Mahmut Aksu ve aile üyeleriyle birlikte Vali Seddar Yavuz´u ziyaret etti.

Oğlunun tedavi sürecinde kendilerine maddi ve manevi destekte bulunan Vali Yavuz´a şükran borçlu olduklarını dile getiren Mahmut Aksu: Lösemi hastası olan oğlum Muhammed Aksu 10 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Çocuk Onkoloji Servisinde yaklaşık 5 yıldır tedavi görüyor.

Eşim ise, Kolan Kanseri´dir. O da İstanbul Marmara Üniversitesi Onkoloji Servisinde 8 yıldır tedavi görmektedir. Bu zorlu süreçte Sayın Valimiz devletin sıcak yüzünü bize gösterdi. Devlet maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda oldu. Valilik Muhammed´e dizüstü bilgisayar hediye etmişti. Oğlum Muhammed bu hediyeden ve diğer manevi katkılarından dolayı Sayın Valimizle tanışıp ona teşekkür etmeyi çok istiyordu. Tedavi dönüşünde Sayın Valimiz bizi makamında kabul etti. Oğlum ve ailem adına kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi.

Buyuran devletten, hizmetkâr devlet anlayışına geçtik Muhammed ve ailesinin nezaket ziyareti dolayısıyla çok memnun kaldığını dile getiren Vali Seddar Yavuz, halka hizmet eden devlet anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı.

Vali Yavuz konuşmasında: Kanser hastalığının tedavisinde ülkemiz çok önemli mesafe almıştır. Dünyadaki en son teknoloji artık ülkemizde kullanılıyor. Fakat kanser hastaları için tedavi sürecindeki en önemli unsur moral ve motivasyonlarının iyi olmasıdır. Emreden, buyuran devletten, hizmetkâr devlet anlayışına geçtik. Eski sistemi son on yıldır değiştiriyoruz. Biz efendilik yapan, hükmeden değil, halka hizmet eden bir devlet anlayışıyla hareket ediyoruz.

Bu zihniyet devrimini gerçekleştirmemiz hiç kolay değil. Devlet kimsesizlerin kimsesidir. Bizler her zaman her koşulda vatandaşlarımızın yanlarındayız. Bu ziyaret vesilesiyle Muhammed ve onun gibi hasta olan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum ve her zaman onların yanlarında olduğumuzu bir kez daha yenilemek istiyorum. Ben de bu nazik davranışından ötürü Muhammed´e teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri