Skip to main content

Vali Çınar hastane inşaatında

Muş Haber Fotoğrafı

Bitlis Yolu Eski Tekel Depoları yanından yapımı devam 300 Yataklı Muş Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Çınar, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Çınar’a İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz ile Sağlık Müdürü Kenan Akpolat’ta eşlik etti.
İnşaat çalışmalarında incelemelerde bulunduktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Vali Çınar, hastanenin 2013 yılında faaliyete gireceğini belirtti.

İnşaat çalışmalarında herhangi bir aksaklık olmadığını belirten Vali Çınar, “2010 yılında inşaatı başlayan 300 yataklı Muş Devlet Hastanemizin inşaat çalışmasının ne durumda olduğunu görmek istedik. İnşaatı çalışmalarını yerinde gördük. İnşaatın çalışmaları hakkında gerek müteahhit firma yetkilileri ile gerekse de teknik personeller ile İl Sağlık Müdürümüz ile birlikte bilgi aldık. İnşaatta herhangi bir aksama ve sıkıntı yok, çalışmalar normal takviminde ilerliyor. Hastanemiz planlandığı gibi 2013 Ağustos ayı içerisinde tamamlanıp hizmete girecek. Normal şartlarda bir aksaklık yaşanmaması durumunda teslim tarihi 2013 yılı Ağustos ayı olacak.”dedi.

Temennisin inşaat çalışmalarının belirlenen programdan önce hizmete girmesi olduğunu ifade eden Vali Çınar, “Biz tabi temenni ediyoruz ki tarihinden ve programından önce bitirip hizmete sunalım. Vatandaşlarımız daha konforlu bir ortamda hastane hizmeti ve sağlık hizmeti alsınlar istiyoruz. Doğrusu bunu bütün hizmetlerimiz içinde bekliyoruz. Gerek eğitim, gerek sağlık, gerekse diğer kamu hizmetlerinde de aynı şekilde de zamanın en iyi şekilde verimli çalışılarak ortaya en iyi hizmetlerin çıkmasını arzu ediyoruz.”dedi.

Muş’un birçok alanda geliştiğini, buna en güzel örneğin de yapımı devam eden 300 yataklı Muş Devlet Hastanesi inşaatının olduğunu belirten Vali Ali Çınar, “Muş gelişiyor. Muş’un geliştiğinin en güzel örneklerinden biri de hastanemizdir. Hastane inşaatının başlamasıyla birlikte hemen yakın yerlerde kooperatif çalışmaları da başladı. İnşallah burada görev yapacak olan sağlık personellerimiz bu yeni yapılacak olan kooperatiflerde ikamet edecek ve barınma sıkıntısı da yaşanmayacaktır. Bir yandan devlet bu güzel yatırımları yaparken öbür taraftan ise özel sektör paralel konut yatırımları yapıyor. Gelişme ve kalkınmada böylece bir bütünlük içerisinde devam ediyor. Hem devlet hem de özel sektör hep birlikte güzel çalışmalara imza atıyor. İnşallah Muş’umuzun geleceğinin daha iyi olmasını arzu ediyoruz. Gerek eğitim, gerek sağlık, gerek güvenlik ve gerekse alt yapı hizmetlerinde vatandaşlarımızın daha huzurlu, rahat, daha keyifli hayat yaşayabilmeleri için çalışıyoruz. Tabi bunların hepsi devletimizin sağlamış olduğu yatırım imkânları, sağlamış olduğu ödeneklerle karşılanıyor ve bu seviyelere geliyor. Bu yönüyle devletimizin gerçekten Muş’a ve Muş insanına verdiği önemi, değeri de görüyoruz. Bu hastanemizin yerini belediyemiz tahsis etti, daha önceki Valimiz döneminde programa girdi, sağ olsun Sayın Milletvekillerimiz, Sağlık Bakanımız ve devletimiz buraya ödenek tahsis etti, burada emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum.”diye konuştu. Muş`un Sesi Gazetesi 

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri