Skip to main content

Vali, bir Yılı değerlendirdi

Muş Haber Fotoğrafı

Vali Erdoğan Bektaş, 2009 yılı çalışmalarını değerlendirdi. 2009 yılı içerisinde Valilik ve bağlı birimleri tarafından yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında genel bir değerlendirmede bulunan Vali Bektaş, 2009 yılının Muş’un geleceğinde önemli bir dönüm noktası olarak hatırlanacağını belirtti.
Muş Valiliği toplantı salonunda yaygın ve yerel basın mensupları ile bir araya gelerek 2009 yılı çalışmalarını değerlendiren Vali Erdoğan Bektaş, 2009 yılı içerisinde güzel çalışmalara imza attıklarına inandıklarını kaydetti.

2010 yılının tüm Muş halkına hayırlar getirmesi temennisi ile konuşmasına başlayan Vali Erdoğan Bektaş, “Yarın (Bugün) yeni bir yılın başlangıcı bu vesile ile 2009 yılı içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalar ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yapmaya karar verdik” dedi.
Vali Bektaş, “yeni bir yılın arifesindeyiz. Bu yeni yılın şehrimize ve tüm halkımıza başarı, huzur, sağlık, mutluluk ve hayır getirmesini temenni ediyorum. Umut ediyorum ki; geride bıraktığımız 2009 yılında, her alanda yapmış olduğumuz çalışmalar ile faydalı ve güzel eserler elde ettiğimiz bir yıl geride bırakmışızdır” dedi.
2009 yılının dolu dolu geçtiğini belirten Vali Bektaş, “Muş’a geldiğim günden bu yana neredeyse bir buçuk yıl oldu. Geriye dönüp baktığım vakit, güzel şeyler gördüğümü, ekip olarak güzel şeylere imza attığımızı düşünüyorum. Özellikle 2009 yılını ele almamız gerekirse, bu yılın çalışmalarımız açısından dolu dolu geçtiğini söylemek yanlış olmaz” dedi.

“2009 YILI ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAK”
2009 yılının Muş açısından bir dönüm noktası olduğunu belirten Vali Bektaş, “Birçok şeyi yapmak için gayretler içerisinde olduk, zaman zaman zorlandık, zaman zaman keyifli çalışmalar ve anlar oldu. Tüm bunları ele alıp geriye dönüp baktığımız vakit zaman dolu ve faydalı çalışmalar yapmış olmanın heyecanı ve sevincini yaşamak bizim için en büyük mutluluktur. Geldiğimiz günden beri birçok çalışmaya imza attık, bazılarının sonucunu hemen görebilirken, bazı çalışmalarımızın neticesini görebilmemiz için vakide ihtiyacımız olacak. Ama temel noktalardaki birçok problemi tam olarak bitirdik diyemesek de birçoğunu çözüme kavuşturduk.
2009 yılında Muş’un geleceği açısından atmış olduğumuz adımlar, gelecekte geriye dönülüp bakıldığı zaman çok ayrı ve özel yer tutacaktır kanaatindeyim” diye konuştu.

Toplantıda Vali Erdoğan Bektaş’a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Ali Edip Budan, İl Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar, İl Sağlık Müdürü Kenan Akpolat, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz ile İl Tarım Müdürü Murat Yıldız eşlik etti.
Toplantı tüm birimlerin çalışmaları hakkında bilgiler aktarması ile karşılıklı soru cevap şeklinde sona erdi. Vali Erdoğan Bektaş’ın 2009 yılı değerlendirme toplantısının detaylarını ilerleyen sayılarımızda sizlere aktaracağız.
 Muş`un Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri