Skip to main content

Türkiye kâbenin ebabil kuşudur

Muş Haber Fotoğrafı

Muş’ta binlerce vatandaş Fetullahçı Terör Örgütüne tepki göstererek hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana destek verdi.

İlk olarak belediye meydanında başlayan demokrasi nöbetine Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

İlahi gruplarının sahne aldığı ve sloganların atıldığı milli irade nöbetinde Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz Muşlularla buluştu.

Belediye Başkanı Feyat Asyanın selamlama konuşmasının ardından sahneye çıkan Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaza vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Ümmet tanımının kelime karşılığının ana kucağı, ana merhameti olduğunu ifade eden Şevki Yılmaz, devlet yöneticilerinin ana merhameti ile tüm mazlumlara kucak açmakla yükümlü olduğunu, bugün dünya mazlumlarının tümünün gözünün bu sebeple Türkiye’de olduğunu aktardı.

Türkçülük, Kürtçülük kavramları ile kardeşi kardeşe vurdurmaya çalışanlara karşı ümmetçilik anlayışı ile hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, halkın bu oyunu fark etmesi gerektiğini söyledi.

Osmanlı döneminden günümüze kadar yaşanan siyasi olayları ve tuzakları masaya yatıran Şevki Yılmaz, oyunların hiç değişmediğini, zalimin zulmünden vazgeçmediğini belirterek, Bu zalimlerin unuttuğu şey, zulümle abâd olunamayacağıdır. Onlar ne kadar zulüm ederse etsin, Allah bu milleti hiç bir zaman sahipsiz bırakmamıştır. Maalesef bu ülkede tarih boyunca Batını istekleri doğrultusunda hareket etmeyen devlet yöneticileri hep aynı sonla karşılaşmıştır. Rahmetli Abdulhamitten bu yana, Menderes, Özal, Erbakan maalesef ümmetin dirliğine ülkenin birliğine ve kalkınmasına yönelik bütün girişimleri göz ardı edilerek basit suçlamalarla ya idam edilmiş ya sürülmüş ya da hapis cezası verilmiştir. Aynı oyunu şimdi de Recep Tayyip Erdoğan için oynuyorlar. Allahın izniyle muvaffak olamayacaklar diye konuştu.

Konuşmasında FETÖ örgütü lideri Gülene yönelik sert açıklamalarda bulunan Yılmaz, Öyle bir plan kurdular ki Anadoluda bin yıllık tarihte yapılan darbelerin en ihanetini planladılar. Baktılar ki İslama, Müslümanlara darbeler tutmuyor öfke artıyor millet birleşiyor, bu sefer gece teveccüh namazına kalkanları, Müslümanları, aklını kiraya vermiş olanlar ile, Müslümanlığı Müslümanlarla önlemeyi, bazı geri zekalılarla önleme planı yaptılar dedi.

Darbe girişiminin korkunç olduğunun altını çizen Yılmaz, Hedef neydi? Hedef korkunçtu kardeşlerim. Muvaffak olsalardı ne olacaktı biliyor musunuz? Bu adamı mehdi diye şahlandıracaklardı. Bu adam tam bir şizofren, tam bir cin. Cin çarpmış adamı yahu ifadelerini kullandı.

Kalkışmanın büyük bir oyun olduğunu kaydeden Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: Bunların hepsi oyun. Onun adı bundan sonra lanetullah, lanetullah, bir soyadını da ben verdim. Nedir o? İsrailde Netanyahu Türkiyede Fetanyahu, birleştiler.

Gülenin namaz kılan insanları katil yaptığını vurgulayan Yılmaz, Rüyalarla insanların aklını kiraladı ki insanları namaz kılarken katil yaptı. Aklını kiraya verirsen seni sineğe de taptırırlar ineğe de. Akıl yalnız Allaha bağlanır. Bu süreçte gösterdiğini birlik ve beraberlik takdire şayandır. Ülkenize ve liderinize sahip çıktınız. Allah sizlerden razı olsun. Allah ülkemizi kötü niyetlilerin şerrinden korusun. Sizleri Allaha emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun şeklinde konuştu.

Şevki Yılmazın konuşmasının ardından binlerce vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attı. Ardından belediye meydanını hınca hınç dolduran vatandaşlar Valilik binasına doğru yürüyüşe geçti.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri