150 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan stadyum ve spor kompleksinde sona gelindi. Karasu Nehri kenarında bulunan 150 dönümlük TİGEM’e ait arazinin tapusu 30 Aralık Salı günü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne verilecek.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, 150 dönümlük arazi üzerinde yeni bir stadyum yapılacağını, bunun yanında atletizm tartan pist, sentetik saha, mini futbol sahasının da yer alacağını belirtti.
Kartal, Spor Lisesinin de bu alana getirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, önümüzdeki yıl hedeflerinde kapalı spor salonu, açık alan spor tesisleri, çim hokeyi gibi yatırımların olduğunu, Hasköy İlçesinde bin kişilik tribün ve soyunma odalarının, Malazgirt İlçesinde stadyumun inşaat ve bakım çalışmalarının devam ettiğini, yine hedeflerinde faal kulüplere birer oda ve bin kişilik tribün olduğunu söyledi.
Muş Ovası Gazetesi


