Hürriyet mahallesi civarında bir iş yerinde işçi olarak çalışan Berat Gülsün, çalıştığı yerin kapısının önünde yürümekte zorlanan sokak kedisine sahip çıktı.
Özellikle kış aylarında soğuk havadan etkilenen yavru kedileri kendi evine götürerek sahip çıktığını, hal civarında balıkçılık işiyle uğraşan esnaflardan birkaç balık alıp evinde beslediği kedileri onlarla doyurduğunu belirtti. Evinde beslediği 3 adet kedisi olan Berat Gülsün, hayvanları sevdiğini dile getirirken kedileri çok sevdiğini belirtti. Örnek bir davranış sergileyen Gülsün: “Sabah saatlerinde çalıştığım iş yerinin kapısının önünde, soğuk havadan etkilenmiş bir yavru kedi gördüm.
Hemen onu içeriye alıp sıcak bir yere bıraktım, onun ısınmasını sağlarken ona yiyecek de getirdim, karnını doyurmaya çalıştım. Sonrasında öğle mesaisinde kediyi kendi evime götürdüm. Evde 2 kedim vardı bununla beraber 3 oldu. Kedilere sevgim fazla, birde soğuk havalarda dışarıda bulunan yavru hayvanlara da yazık, hayvanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum” dedi.
Muş Ovası Gazetesi


