Muş Alparslan Üniversitesi tarafından düzenlenen Birinci Bahar Şenlikleri kapsamında MUDOSK tarafından Yüksek Okul Bahçesine kurulan Tırmanma Duvarına Vali Erdoğan Bektaş ve Rektör Nihat İnanç’ta tırmandı.
Muş Alparslan Üniversitesi Birinci Bahar Şenlikleri çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Muş Meslek Yüksek Okulu bahçesinde çeşitli etkinliklerle kutlanan Şenlikler heyecan verici anların yaşanmasına neden oldu.
Etkinlik kapsamında resim, fotoğraf, giyim, bilişim ve kitap stantları açılırken, MUDOSK Muş Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından kurulan tırmanma duvarı büyük ilgi gördü.
MUDOSK üyesi dağcılar tarafından kurulan tırmanma duvarına ilk tırmanan gazeteci Şahin Şahin oldu. Daha sonra sırası ile Vali Erdoğan Bektaş ve Rektör Nihat İnanç, tırmanma duvarına çıktılar. Vali Erdoğan Bektaş, tırmanma duvarına ipsiz çıkarken Rektör İnanç ip kullanarak duvarın tepesine kadar çıktı. Yaptıkları tırmanış ile gençlere taş çıkaran Bektaş ve İnanç izleyenler tarafından alkışlandı.
Muş`un Sesi Gazetesi


