Skip to main content

Sakık Vali`den özür diledi

Muş Haber Fotoğrafı

Nevruz Bayramı kutlamalarında Vali Erdoğan Bektaş hakkında sarf ettiği sözlerden dolayı özür dileyen DTP Milletvekili Sırrı Sakık, yanlış bilgilerden dolayı o sözleri sarf ettiğini söyledi.

29 Mart yerel seçimleri ile ilgili olarak basın açıklaması yapan DTP İlimiz Milletvekili Sırrı Sakık, 21 Mart Nevruz Bayramında Vali Erdoğan Bektaş hakkında sarf ettiği sözlerinden dolayı özür diledi.

İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Demokratik Toplum Partisi seçim bürosunda basın açıklaması yapan Sakık, Nevruz Bayramında Vali Erdoğan Bektaş’ın Bostankent’e giderek halkı tehdit ettiği ve buna ait görüntülerin olduğu yönünde açıklamalar yaptığını, ancak daha sonraki araştırmalarında yanlış bilgilendirmeler olduğunu öğrendiğini söyledi.

Yapmış olduğu açıklamalar nedeni ile üzgün olduğunu ve Vali Erdoğan Bektaş’tan özür dilediğini belirten Sakık, “Ben burada hepinizin huzurunda Muş Valisi Erdoğan Bektaş’tan özür diliyorum. Nevruz’da bir konuşma yapmıştım. Bu konuşmayı yaparken de şuradan yola çıkmıştım. Onlarca insan beni aradılar ve dediler ki; Vali gelip burada bizi tehdit etti. Ve elimizde buna ait görüntüler var dediler. Ben ve Milletvekili abim Nuri Yaman, şunu söyledik. Eğer böyle bir şey varsa bundan vazgeçin. Yoksa takipçisi olacağız. Ama ben araştırdım ve gördüm ki böyle bir şey söz konusu değilmiş. Biz erdemli insanlarız. Biz bir şey varsa sonuna kadar takipte ederiz. Ama eksik bir şey varsa, yanlış bir bilgilendirme varsa da özür dilemesini biliriz. Biz, kendisine yapılan bir şey varsa vazgeçin demişizdir. Kendisi bu olayın hukuki boyutunu devam ettirebilir. Ancak ben insani olarak, bu olaydan dolayı kendisinden özür diliyorum” dedi.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri