ATV’de Bir Şarkısın Sen programında, Muş’u temsil eden ve türkülerini seslendiren Rojda Biter, Muş halkından destek bekliyor.
Rojda, Muş halkının SMS desteğini bekliyor. ATV’de Bir Şarkısın Sen programında Muş’u temsilen türkülerini söyleyen Rojda, yarın gece yayınlanacak Bir Şarkısın Sen programında “Saçlarını Tararsın” adlı türküyü seslendirecek. ATV’de yayınlanan programda türkülerini seslendiren Rojda, Muşlulardan SMS desteği bekliyor.
DEDE “ROJDA’YA DESTEK VERELİM”
Rojda’nın Bir Şarkısın Sen programına çıkmasını çok önemseyen Belediye Başkanı Necmettin Dede, tüm Muş halkının Rojda’ya SMS desteği vermesi gerektiğini ifade etti. Rojda’nın programda Muş’u temsil ettiğini söyleyen Başkan Dede, Muşluların bu desteği esirgemeyeceklerini, küçük kızlarına sahip çıkacaklarına inandığını belirtti.
Fırat Demir
Rojda SMS desteği bekliyor
Haber Kategorileri :

Aralık 25, 2009 8:04 PM
İlgili Haber Bulunamadı
Ekonomi Haberleri
Kültür Sanat Haberleri

Profesyonel internet sitesi için arayın..
- Google Arama Kaydı
- SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
- Türkçe Yönetim Paneli
- Yedekleme Hizmeti

