Skip to main content

PTT 168 yaşında

Muş Haber Fotoğrafı

Gelişen teknoloji karşısında PTT’nin hizmetlerini arttırdığını ve Muş’ta 120 işlem yaptıklarını kaydeden Çelik, vatandaşlar ile kurumun arasındaki diyalogun önemine değindi.

TT 168’inci kuruluş yıldönümünü kutladı. PTT’nin çağdaş, güvenli ve süratli hizmet verdiğini kaydeden PTT Başmüdür Vekili Fesih Çelik, otomasyon sisteminin kurulmasından sonra bilgisayar ortamında hizmet verildiğini kaydetti.

Basın mensuplarına makamında açıklama yapan PTT Başmüdür Vekili Fesih Çelik, “PTT, kurulduğu tarih olan 1840’dan itibaren ilerleme ve gelişme gücünü her yıl artırarak günümüze taşımış olup, her geçen gün artan hizmet çeşitleri ve kalitesi ile yurtiçi ve yurtdışı hizmetlerini sürdürmektedir. Milletimize büyük fedakarlıklarla hizmet veren Kuruluşumuz, hızla ilerleyen teknolojinin paralelinde değişen ihtiyaçlar ve gelişen piyasa şartları dolayısıyla rekabet edebilmek için; 2003 yılından itibaren bir değişim ve dönüşüm hamlesi gerçekleştirdi. Zarar eden bir kuruluşken karımızı sürekli olarak artırarak, PTT Bank konsepti içerisinde kendimizi yenileyerek, hizmet kalitesi ve çeşitliliğimizi arttırarak ve hizmette sınır tanımayarak tarihimizde bazı ilkleri gerçekleştirdik” diye konuştu.

Posta hizmetlerinde zamanın her şeyin önüne geçtiğini kaydeden Çelik, “PTT’de çağdaş, süratli ve güvenli hizmet vermek amacıyla geç tığımız yıllarda personellerimizin büyük fedakarlığı, çalışma azim ve kararlılığı ile başlayan değişim dönemi ve gelişme hamlesinin devam ettiğine ve artarak devam edeceğine inancım tamdır. PTT’nin çağdaş ortamlarda vatandaşa hizmet vermenin yanı sıra günümüzde insanların ihtiyaç duyduğu diğer hizmetleri güvenilir ve ucuz bir şekilde gerçekleştirdiğini bir yandan da ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılmasına katkıda bulunduğunu, artık yavaş, yavaş unutulmaya yüz tutmuş mektup yazma alışkanlığının tekrar kazandırılması amacıyla birtakım çalışmalar yapılmakta ve yarışmalar düzenlenmektedir. Otomasyon hizmetini PTT İşyerlerinde sağlandı, tüm işlemlerin bilgisayar ortamında verilmeye başlandığını, PTT Kuruluşu 03.08.2008 tarihinde kargo pazarında daha çok pay alabilmek ve müşteri beklentileri göz önünde bulundurularak kabul, sevk ve dağıtım yönünden yeni bir anlayış, organizasyon ve çalışma düzeniyle kendini yenilemektedir” dedi.

Mevcut koli hizmetlerinin iyileştirilmesi, kargo alanında piyasa koşullarında hizmet verilebilmesi, daha etkin, çağdaş, ucuz ve kaliteli hizmet sunarak müşteri beklentilerinin karşılanabilmesi ve memnuniyetinin artırılarak trafik ve gelirin yükseltilmesine yönelik olarak yapılan PTT kargo çalışmalarına büyük bir hız verildiğini kaydeden Çelik şunları söyledi: “PTT Bank projelerinde, Bütün PTT İş yerlerinde her türlü güvenlik tedbiri en üst seviyede alınmış, her taraf kamera ve alarm sistemleriyle donatılmıştır. Ayrıca her girişte insanın vücut ısısına duyarlı sansürler de çalışmakta olup, günün 24 (yirmi dört) saati kesintisiz bütün kameralarımız servislerimizi ve geriş kapılarımızı izlemektedir. İş yerlerimiz müşterilerimizin canını, malını ve güvenliğini en iyi kuruyacak şekilde diz ayın edilmiştir. PTT Merkezlerimizde yapılan bütün işlemler, hal ve hareketler kayıt edilmektedir. Bilindiği üzere; tüm sektörlerde olduğu gibi 124 çeşit işlem yapan PTT sektöründe de bir kuruluşu ön plana çıkaran ana unsur, hizmet kalitesidir. Kalite ise; hizmetin sağlıklı bir şekilde ve müşteri memnuniyeti doğrultusunda yerine getirilmesi, verilen hizmet sonrası ulaşa bilecek aksaklıkların süratle ve eksiksiz giderilmesi ile mümkündür. Yukarıda vurgulandığı üzere, çağdaş ve kaliteli hizmet üretmek, daha geniş bir müşteri kitlesine sahip olmak, hizmetlerimizin tüm boyutlarını bilerek, özümseyerek başta birim yöneticileri olmak üzere her kademedeki tüm personelin başarılı olma azmi, çaba ve motivasyonu amaca ulaşmada en önemli etkendir”.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri