Skip to main content

Muş’tan Denizli’ye kardeşlik köprüsü

Muş Haber Fotoğrafı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti ve DBP meclis üyeleri ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Geçtiğimiz yıllarda Denizli heyetini Muşta ağırlayan Başkan Asya, meclis üyeleri ile birlikte kardeş belediyeye iade-i ziyarette bulundu. Ziyarete Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz ve bazı Muşlu işadamları da eşlik etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Başkan Asya ve beraberindekiler, belediyeler arasında yapılan kardeşlik protokolü gereği fikir alışverişinde bulundular.

Muşu hak ettiği yere getirmek için ekibi ile birlikte gece gündüz çalışan Başkan Asya, bu tür iyi ilişkilerin kalkınmaya ve gelişmeye katkı sağladığını söyledi. Muşta yapılan çalışmalar ile ilgili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve heyetine bilgi veren Başkan Asya, 2 yıllık görev süresinde Muşa yeni tesisler kazandırdıklarını belirterek, kıt imkânlara rağmen birçok köklü sorunu çözüme kavuşturduklarını ifade etti.

Bütçe konusunda birçok projeyi hayata geçirmekte zorlandıklarını ifade eden Başkan Asya, belediyecilik alanında yetersiz kaldıkları alanlarda kardeş belediyelerin desteği ile gidermeyi umut ettiklerini kaydetti. Muşa hizmet sunma konusunda bu tür ilişkileri önemsediklerini söyleyen Başkan Asya, kardeş belediye anlayışı ile kültürlerin ve kentlerin birbirlerine köprü olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da Muş Belediyesine gereken desteğin verileceğini belirterek, ekibi ile birlikte önümüzdeki aylarda Muşa geleceklerini söyledi.

Oldukça keyifli geçen ziyaret sırasında Başkan Asya ve Başkan Zolan birbirlerine karşılıklı hediyeler takdim etti.

Başkan Asya ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediyesi ziyaretinden sonra Denizli Valisi Şükrü Kocatepeyi, Denizli Ticaret Odasını, Denizlide bulunan Muşlular Derneğini ve Denizli Barosunu ziyaret ettiler.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Malazgirt’te Şeker Pancarı Üreticilerine Yönelik Toplantı Düzenlendi

Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya üreticiler yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan…

Muş’ta Zincir Marketlerde Kırtasiye Ürünleri Denetlendi

Muş Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde zincir marketlerde kırtasiye…

Aromasıyla Meşhur Muş Üzümü Bu Yıl Erken Olgunlaştı

Üreticiler, Muş üzümünün mideyi rahatsız etmediğini, şişkinlik yapmadığını ve tamamen organik olduğundan dolayı…

Eğitim Haberleri

Muş’ta 2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Muş’ta 2025–2026 eğitim-öğretim yılı, İlköğretim Haftası etkinlikleriyle başladı. Vali Avni Çakır, yayımladığı mesajda…

18 bin 430 öğrenci için ders zili çaldı.

Muş’ta ilkokul birinci sınıf ve okul öncesi eğitime başlayacak öğrencilerin, yüz yüze yürütülecek…

Bir milyondan fazla kitap sıralarda hazır bekliyor.

Muş’ta 699 okulda 104 bin 231 öğrenci için toplam 1 milyon 139 bin…

Kültür Sanat Haberleri

Vali Avni Çakır, Adem Sönmez Sanat Galerisi’ni ziyaret etti

Muş Valisi Avni Çakır, fotoğraf sanatçısı Adem Sönmez’in sanat galerisini ziyaret etti. Ardından…

Muşlu Genç Sanatçı Esma Asi’den “Gençses” Yarışmasında Unutulmaz Performans

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen…

Yunus Teke’den Memleket Türküsü: “Arınç Yolu” Yayınlandı

Muşlu hemşehrimiz Yunus Teke’nin “Arınç Yolu” adlı şarkısı müzik platformlarında yayınlandı. Memleketi Muş’un…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri