Skip to main content

Muşspor’dan Farklı Tarife

Muş Haber Fotoğrafı

Zirve takibini sürdüren Muşspor, TFF 3. ligde 14. Hafta maçında kendi evinde ağırladığı Sultanbeyli Belediyespor’u 6-0 gibi farklı skorla yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.lig 4. Grupta üst lig mücadelesi veren Muşspor, kendi evinde ağırladığı Sultanbeyli Belediyespor’u 6-0 mağlup ederek puanını 24’de yükselti. İki hafta önce kendi evinde Orduspor’a hiç beklenmedik şekilde mağlup olan ardından ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Siirt Özel İdarespor ile berabere kalan ve kupada ise üstün oyununa rağmen şansız bir şekilde yediği golle elenen sarı-beyazlılar almış oldukları 6 gollü galibiyetle taraftarını sevindirdi.

İki haftalık puan kaybından sonra Sultanbeyli Belediyespor karşısında çok üstün bir oyun sergileyen Muşspor, Furkan Gedik, Ahmet Çakmak, İlker Avşar, Eray Pazar, Salih Zafer Kurşunlu ve Yusuf Yıldırım’ın ayağından bulduğu gollerle rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk düdüğünün ardından rakibine üstünlük kuran Sarı beyazlı temsilcimiz henüz ilk dakikalarda gol için rakibine baskı kurmaya başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Ömer Çetinbaş, İlker Avşar ve Furkan Gedik ile girdiği gol pozisyonlarını değerlendirmeyen Sarı beyazlı temsilcimiz aradığı golü 37. Dakikada Furkan Gedik’in ayağından buldu. (1-0) İlk golün ardından rakibinin gardını kıran temsilcimiz son haftaların golcü oyuncu Ahmak Çakmak’ın ayağından 42. Dakikada 2. Golü buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 temsilcimizin üstünlüğüyle noktalandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında hızlı başlayan temsilcimiz gol için baskısını arttığı dakikalarda ceza alanı içerisinde düşürülen İlker Avşar’a yapılan faul nedeniyle 65. dakikada kazanılan penaltıyı yine İlker Avşar kullanarak takımını 3-0 öne geçiren golü attı. 3. Golün ardından rakibin tüm direnci kırılınca 76. Dakikada sonradan oyuna giren Eray Pazar, 80. Dakikada Salih Zafer Kurşunlu ve 90+1’de Yusuf Yıldırım’ın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı.

SULTANBEYLİ BELEDİYESPORDA KALEYE FUTBOLCU GEÇTİ

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Sultanbeyli Belediyespor kalecisi Ahmet Daş, ceza sahasının hemen dışında yüzde yüzlük gol pozisyonunu engelleyen faul yaptığı için kırmızı kart gördü. Oyuncu değiştirme hakkı kalmayan Sultanbeyli Belediyespor’da kaleye futbolculardan biri geçirerek maçı bitirdi.

20 YILLIN ARDINDAN EN FARKLI GALİBİYET

Muşspor, yaklaşık 20 yıllık bir hasretin ardından geçtiğimiz yıl çıktığı profesyonel ligde 6 farklı galibiyete imza attı.

İLK 11’LER

Talha Öztürk, Turgut Evran, Mürvet Yavuztürk’ün yönettiği karşılaşmaya Muşspor, İlker Günay, Kadir Yazıcı, Salih Zafer Kurşunlu, Efe Karaoğlu, Yusuf Yıldırım, Taha Tunç, Mahsun Çapkan, Ömer Çetinbaş, Furkan Gedik, Ahmet Abdullah Çakmak ve İlker Avşar 11’i ile çıktı. Rakip Sultanbeyli Belediyespor ise Ahmet Daş, Gökhan Kılınç, Abdullah Çınar, Hakkı Helvacı, Serkan Mutlu, Özkan Yılmaz, Ali Burak Atmaca, Emre Aydoğan, Can Bayırkan, Emirhan Tekgül ve Miraç Semiz 11’i ile mücadele etti.
Editör: FIRAT DEMİR

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 37 bin 886 olarak açıklandı.

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart ayı sonu itibarıyla 37 bin 886 oldu.…

Tescilli Muş Lalesi’ne büyük ilgi

Muş’ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141…

Muş Havalimanı, Mart Ayında 35 Bin 961 Yolcu Ağırladı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı, geçen ay gerçekleşen iç hat yolcu trafiğiyle büyük bir…

Eğitim Haberleri

Liseler arası bilgi yarışmasında birincisi EML öğrencileri

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 9. sınıf öğrencileri Fatih Kandemir ve Muhammed…

Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 2.lik

Muş Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yetenekli öğrencisi İlayda ÇAMTOSUN, Erzurum’da düzenlenen Genç…

Üniversite öğrencileri fosil incelemesi yaptı

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Okulöncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin “Erken Çocukluk Dönemi Çevre…

Kültür Sanat Haberleri

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Behzat Yel’in yeni şiir kitabı

Yazar ve şair Behzat Yel’in ilk şiir kitabı “Bir Soluk Nefes”, Liz Yayınları…

Arşın Mal Alan Opereti Sahnelendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü repertuvarındaki Azerbaycanlı besteci…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri