Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Muşlu Doç. Dr. Ümit Güner, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Muş’a geldi. Vali Vedat Büyükersoy’u ziyaret eden Güner, yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü de ziyaret eden Güner, yapılan çalışmaları inceleyerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu’dan brifing aldı. Güner, Muş’ta yapılan yatırımlarla ilgili olarak fazla bir şey dile getirmeyeceğini belirterek: “Çünkü biz bu yatırımları Allah rızası için ve asli görevimiz olduğu için yapıyoruz.
Allah nasip etmiştir, bizde vesile olmuşuzdur. Bunları her yerde dile getirmenin anlamı yok. Allah biliyor yeter. Elimden geldiği kadar Muş’a ve Muşlu hemşerilerimin derdine ve sıkıntısına koşmaya çalışıyorum. Muş’taki hemen hemen tüm kurumlarla sürekli görüşüyorum.
Çalışmalarında Ankara’da kendilerine yardımcı olup, köprü kurmaya çalışıyorum. Bugünde yine memleketime gelip, gerekli kurumlarımıza ziyaretlerde bulundum” dedi.
Muş Ovası Gazetesi


