30 Martta yapılan yerel seçimlerin ardından Sungu Beldesinde Belediye Başkanlığına seçilen AK Partili Bedrettin Çetin makamında tebrikleri kabul ediyor.
Geçen hafta mazbatasını alarak görevine başlayan Bedrettin Çetini Muş Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti de ziyaret etti.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, Meclis Başkan Yardımcısı Alparslan Subaşı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özcan Sayılgan, Başkan Çetine başarı dileklerini iletti.
Seçimlerin demokrasi için önemli bir unsur olduğunu belirten MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengiz, Sungu halkının teveccühü ile göreve seçilen Bedrettin Çetinin başarılı çalışmalar yaparak tüm Sungu halkının takdirini kazanacağına inandığını söyledi.
MUŞ TSO Heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Sungu Belediye Başkanı Bedrettin Çetin, Sunguyu ihmal etmediğini ve her zaman Sungulularla bir arada olduğunu kaydetti.
Seçimden galip çıkmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Çetin, bugünden sonra Sungu Beldesinin Belediye Başkanı olarak herkese elit mesafede olacağım. Hizmet noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız. Gücümüz yettiğinde beldemize, vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Bugün bu mutluluğumuzu bizimle paylaşan Sayın Milletvekilimiz Faruk Işık ve beraberindeki heyete bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.
30 Martta yapılan yerel seçimlerde Sunguda AK Parti bin 457 oy alırken, Saadet Partisi bin 145 oy, MHP ise 6 oy aldı.
Muş Manşet Gazetesi


