Geçen hafta Muş ve Bingöl’e gelen İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Başkanı Erdal Bahçıvan düzenlenen yemekte Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.
Solhan’da annesinin adına yapılan lisenin diploma törenine katılmak üzere bölgeye gelen İSO Başkanı Bahçıvan, Rahva Kralı olarak bilinen babası Mecit Bahçıvan ile birlikte 2 gün süre ile Muş ve Bingöl’de çeşitli ziyaretlere katıldılar.
Havaalanında Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şihmus Sinecem, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Devrim ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Koç tarafından karşılanan Bahçıvan daha sonra Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti.
Burada bir süre Muş TSO Meclis Üyeleri ile sohbet eden Bahçıvan, Muş için yapılabilecek çalışmalara katkıda bulunmaya hazır olduğunu ve her zaman Muşlularla birlikte olduğunu söyledi.
Daha sonra Vali Ali Çınar’ı makamında ziyaret eden Bahçıvan, MUŞ TSO Başkanı Şihmus Sinecem ile birlikte diploma törenine katılmak üzere Solhan’a hareket etti. Burada Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz’ın da katıldığı törenden sonra Muş’a gelen Bahçıvan onuruna yemek verildi.
Muş TSO tarafından verilen yemeğe TSO Meclis Üyeleri katıldı. Muş`un Sesi Gazetesi


