30 Mart yerel seçimlerinde Muş Belediye Başkanlığını kazanan, Memur-Sen Muş Eski İl Başkanı Feyat Asya, Bem-Bir-Sen Muş İl Başkanlığı ile yaptığı sözleşmeyle belediye çalışanlarına önemli bir katkı sağladı.
Bem Bir Sen Muş İl Başkanı Güven Yalvarıcı ile ilk iş olarak Sosyal Denge Sözleşmesi imzalayan Başkan Asya, memurların yüzünü güldürdü. İmza törenine Memur-Sen Muş İl Başkanı Fehmi Kuzey Vurar ve Bem-Bir-Sen Muş İl Yönetimi de iştirak etti.
Bem Bir Sen Muş İl Başkanı Yalvarıcı, Bem-Bir-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu adına başkan Feyat Asyaya teşekkür ederek: Belediye hizmetlerden dolayı şimdiden üstün başarılar dilerim. Biz sendika olarak Muşa yapacağınız katkılar başta olmak üzere her konuda yanınızda olacağımızı bildiririz dedi.
Muş Ovası Gazetesi


