Adalet ve Kalkınma Partisi Muş İl Başkanı Halis Saltık, Cumartesi günü Muş’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıkların bütün hızıyla devam ettiğini söyledi. 4 yıl sonra Muş’a gelecek olan Erdoğan’ı en iyi şekilde karşılayacaklarını vurgulayan Saltık, Muş için bayram günü olacak, tüm halkımızı Sayın Başbakan’ımızı karşılamaya davet ediyorum” dedi.
Başbakan Erdoğan için tüm teşkilatın seferber olduğunu ve Başbakan’ın Muş’a gelmesiyle beklentilerin çözüme kavuşacağını kaydeden Saltık, “nasip olursa Cumartesi günü Muş’un bayramıdır çünkü sayın başbakanımız ilimizi şereflendirecek” dedi.
Ak Parti İl Başkanlığının bulunduğu Büyükkent Pasajında onarım çalışmaları tamamlanma üzere. Başbakan Erdoğan’ın Muş’a gelmesinin büyük bir mutluluk olduğunu belirten Saltık, tüm halkı miting alanına davet etti.
Halktan duyarlı olması gerektiğini hatırlatan Saltık, Başbakan’ın Muş’a gelmesiyle Muş’un kazanacağını söyledi.
HALKA SESLENECEK
AK Parti Muş İl Başkanlığı binasında Yönetim Kurulu ve Belde Belediye Başkanları ile sık sık bir araya gelen Saltık, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “nasip olursa Cumartesi günü Muş’un bayramıdır. Sayın Başbakanımız, Sayın Genel Başkanımız ilimizi ziyaret edeceklerdir. Bu şerefi hep beraber yaşayacağız. Elimizdeki programa göre özel uçağı ile Muş havaalanına inecek. Valiliği ziyaret ettikten sonra, Belediye önünde düzenlenen mitingde hemşehrilerimize hitap edecek. Daha sonra toplu açılışlar gerçekleştirecek. Belediye ziyareti ve yemek programı yapılacaktır. Daha sonra il teşkilatımıza gelecektir. Burada da yürütme kurulumuzu ziyaret edip teşkilatımızla hatıra fotoğraf çektirip çalışmalarımız hakkında bilgiler alacak. Teşkilatımız adına kendisine teşekkür edeceğiz” diye konuştu.
BAŞBAKAN’A TALEPLER SUNULACAK
İl Başkanı Saltık, “Beklentilerimiz tabi ki var. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanıdır. Başbakanımız 4 yıldır ilk defa Muş’a geliyor. Ve bu şerefi bize yaşatacak. Tekliflerimiz var ve taleplerimizi dosya halinde sunacağız. Sayın Başbakanımızın takdiri ile Bitlis iline teşrif edeceklerdir. Orada da salon toplantısı ve açılışlar yapılacaktır. Daha sonra ilimize gelip gidecek. Hepimiz için hayırlı olur. Muş’ta hareketlilik var. İl Teşkilatı olarak çalışmalarımız var. Pasajımıza Sayın Başbakanımızın teşrifi ile gerekli tüm çalışmaları yaptık. Eksiklik konusunda her şeyi tamamladık. Herkes yoğun bir şekilde mitinde büyük çapta katılım bekliyoruz. Güzel bir netice alacağımıza inanıyoruz. Dört yıldır Başkanımız ilk defa gelecek” şeklinde konuştu.
İl Başkanı Saltık açıklamasında ayrıca şunları söyledi: “Birinci derecede Alparslan 1 barajı için teşekkür edeceğiz. Türkiye de bir ilk olan cazibeli su ile Alparslan 2 barajı olacak. 400 yataklı hastanemizin temeli atıldı. İstek ve talepler bitmez. Araştırma ve Tıp talebimiz olacaktır. Muş ili bölge araştırma Hastanesine yakışır durumdadır. Her ile 250 kilometre mesafede olan bir ildir. İnşallah onun müjdesini alacağız. Herkese ve halkımıza görevler düşüyor. Halkımız duyarlı olmalıdır. Hastanemizin temeli 70 Milyon’dur. Sağlık Bakanımız temel atma törenine geldiğinde Muş halkının bu parayı toprağa gömdüğünü söyledi. Biz herkesi bekliyoruz. Halkımızın duyarlı olması Muş yararınadır. Bunun için herkesi davet ediyor ve bekliyoruz”. Muş`un Sesi Gazetesi


